Menu

OptionRally Review - Echt Getuigenis Van Een Ervaren Binary Option Trader

OptionRally Review - Echt Getuigenis Van Een Ervaren Binary Option Trader

Deel dit!

OptionRally - waarom moet je ze een tweede kans geven

Ik zal de eerste zijn om het te erkennen - ik heb OptionRally vernield. Ik heb ze echt vernield. Ik sloop hun dienst, hun steun, hun onttrekkingsproces en nog wat wat ik mijn handen kon krijgen.

Ik heb jou en mijn andere lezers aangeraden om met hen te handelen vanwege mijn negatieve ervaring. De negatieve ervaring die ik had veroorzaakt, maakte me afschuwelijk en raadt je ten sterkste af handel met hen in welke hoedanigheid dan ook.

En dan is er iets veranderd.

Eerst was er de feedback van mensen die de laatste recensie hebben gelezen. Ik krijg altijd allerlei antwoorden over mijn beoordelingen: sommigen zijn het met me eens, anderen niet, sommigen delen hun ervaringen of vragen mij om een ​​nieuw bedrijf te beoordelen. Maar de laatste tijd kreeg ik een uitzonderlijk hoog aantal e-mails over OptionRally, die me informeerde dat sommige mensen goede ervaringen hadden. Dit gaf me de nodige druk om ze nog een kans te geven.

NB: geïnteresseerd in Bitcoin en andere cryptocurrencies voor winstmarge? Nu kunt u de mijne beter, sneller en slimmer voor meer winst met de klaar voor gebruik, "High Performance", en goedgekeurd IQ Mining BTC Cloud Service voor mijnwerkers. Met This Mining Service komt u aan de beurt 128% Jaarlijkse ROI van Bitcoins van de mijnbouw alleen, zonder dure hardwares en software voor de mijnbouw te hoeven kopen! Niet alleen dat, u krijgt uw eerste uitbetaling binnen de eerste paar uur na het kopen van een abonnement met IQ Mining. U krijgt ook een toegewijde accountmanager nadat u een abonnement hebt gekocht, die u met de beste pooltoewijzingen en accountplanplannen zal helpen om het meeste uit uw aankoop te halen.

endotech_AI_for_auto_crypto_trading

Handel nuRegistreer nu om met Optie Rally te verhandelen Nu zijn ze betrouwbaar en betrouwbaar gevonden.

Naar mijn mening zijn er twee mogelijke redenen voor het grote aantal onverschillige e-mails en meningen die ik heb ontvangen: of ik heb een snelle fout in het oordeel gemaakt en OptionRally gesneden op basis van een eenmalige, subjectieve ervaring of OptionRally heeft een belangrijke revisie ondergaan voor de Beter in de laatste paar weken.

Ik geloof dat het de laatste is. Mis mij niet verkeerd - ik sta achter mijn vorige beoordeling. Het is gebaseerd op mijn echte ervaring op dat moment en ik lieg niet of overdreven, hoewel ik ermee akkoord ben dat er ruimte en argumenten zijn voor de vraag of mijn slechte ervaring de uitzondering of de standaard ervaring op OptionRally was.

Dus zonder mijn verwachtingen te hoog te krijgen, besloot ik om OptionRally een tweede kans te geven: net als de vorige keer heb ik een nieuw account bij OptionRally gemaakt, wat geld gestort, een paar gemaakt trades en vroeg toen om mijn geld op te nemen.

Laten we niet overdrijven of overboord gaan met positieve rapporten of feedback, maar iets verbeterde in mijn tweede ronde. Deze verandering heeft mijn interesse gehaald, en eerlijk is het eerlijk, je moet feedback geven als iets goed is en niet alleen slecht.

Handel nuRegistreer nu om met Optie Rally te verhandelen Nu zijn ze betrouwbaar en betrouwbaar gevonden.

Dus laten we over de verschillen op mijn tweede ronde op OptionRally gaan, in vergelijking met de eerste van mijn vorige beoordeling:

Onttrekkingen

In het verleden werd alles met betrekking tot het terugtrekken van uw geld tegemoet gekomen door een lawine van pik en stierverhalen. Zij zouden u iets verteld hebben om u te verhinderen uw geld te onttrekken en u te helpen bij het voorkomen van een technisch probleem. Vandaag, als je vraagt ​​om terug te trekken, is er geen gedoe of boosheid - precies hoe het moet zijn. Het is snel en makkelijk en niemand overtuigt u om anders te doen.

Support

Een andere grote minus die ik in mijn vorige recensie heb genoemd, was hun slechte klantenservice. U bent ervan overtuigd dat u uw geld op elk gewenst moment zou storten, maar wanneer de tijd voor de daadwerkelijke service, steun en bijstand kwam - u was alleen.

Het spreekt mij graag om te zeggen dat deze kritiek ter harte is genomen, en ze hebben hun melodie definitief veranderd:

Hun ondersteuningsmedewerkers zijn minder opdringerig en meer behulpzaam. Ze beantwoorden vragen ijveriger en lijken een algemene inspanning te hebben gedaan om je daadwerkelijk te helpen. Dit is voor mij het belangrijkste bij elk commercieel bedrijf, laat staan ​​een bedrijf dat het potentieel heeft om zeer complex te zijn voor mensen met weinig of geen ervaring in financiën aan de ene kant of computers in het algemeen aan de andere kant. Duim omhoog op die OptionRally.

Regulatie

Het laatste probleem dat ik bij hen had, betrof regelgeving. Ik schreef dat "OptionRally beweert dat ze CySEC gereguleerd zijn, maar hun naam kan nauwelijks worden gevonden in de CySEC-website van gereguleerde makelaars" - en laten we het zien, ook al is het moeilijk te vinden, er is geen twijfel dat het er is.

Ook schreef ik: "... geloofwaardige makelaars moeten door zoveel mogelijk financiele instanties gereguleerd worden", en volgens mijn inspectie, terwijl OptionRally door CYSEC is geregeld, lijken ze ook meer regels te krijgen. Gezien deze positieve stap in de goede richting is dat een heel groot pluspunt.

Handel nuRegistreer nu om met Optie Rally te verhandelen Nu zijn ze betrouwbaar en betrouwbaar gevonden.

Waarom ben ik van gedachten veranderd: Optionally review, optie rally reviews

Mijn eerste ervaring met OptionRally was negatief en ongelukkig, vandaar de slechte beoordeling. Toch moet ik toegeven dat ik blij ben dat ik hun een tweede kans kreeg. Er was een significante verbetering in elk aspect dat ik heb gecontroleerd, en mijn tweede keer bleek dat het redelijk bevredigend was.

endotech

Ik denk dat de grootste obstakelbedrijven zo groot als OptionRally zijn wanneer ze negatieve feedback krijgen. Er zijn veel manieren om met feedback om te gaan en veel bedrijven nemen de eenvoudige manier om de kritiek te negeren. Soms verdwijnen sommigen van hen, vooral de echte oplichters, gewoon. Het is immers veel gemakkelijker om de paar kleine stemmen van ontevreden klanten te negeren dan te luisteren.

Maar het moeilijkste om een ​​groot bedrijf te doen, luistert niet alleen maar om echt te doen om te veranderen. Om actie te ondernemen en de nodige veranderingen aan te brengen volgens slechte recensies van ontevreden klanten en om het beter te maken. OptionRally koos ervoor om echt te luisteren naar wat er gezegd werd en de nodige veranderingen aan te brengen om het bedrijf te verbeteren - ze hebben mijn waardering zeker verdiend.

Ten slotte lijkt OptionRally echt een inspanning te hebben gedaan en ik werd aangenaam verrast door de resultaten. Ik was bereid om ze een tweede keer te proberen - je zou ook moeten. Klik hier om vandaag met Option Rally te gaan traden!

Als u wilt aangemeld worden wanneer deze blog is bijgewerkt, schrijf dan hieronder in ...

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

endotech_AI_for_auto_crypto_trading
Binary Option Scams, waarschuwingen, reviews & updates ...

Endotech_autotrading

Populaire artikelen

Volg ons

Valforex.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van de informatie die op deze website wordt weergegeven. De informatie- en handelsgidsen die op de website zijn gevonden, vormen alleen de mening van de auteurs. Zowel Forex als Binary opties hebben een hoog risico en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Forex of Binary opties zijn mogelijk niet wettelijk in uw jurisdictie. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om ervoor te zorgen dat deze entiteiten wettelijk zijn in hun jurisdictie alvorens te gaan met handelsactiviteiten ... Lees meer

Toon knoppen
Verberg knoppen