Menu

Mr Meta Trader Review: Is dit een scam?

Mr Meta Trader Review: Is dit een scam?

Deel dit!

Welkom bij de review van Mr Meta Trader. Er is een abnormale toename van het aantal producten of diensten dat wordt beoordeeld met een 5-ster op het populaire fpa-forum, waar alle gebruikers beweren dat het product of de serviceprovider uitstekend werk verricht. We vinden deze beoordelingen en beoordelingen verdacht of onrealistisch omdat u als dienstverlener niet door alle mensen gewaardeerd kunt worden. Je kunt 5-sterren te allen tijde niet bij alle klanten scoren. We denken dat sommige van deze recensies nep zijn of dat er tenminste moderators zijn betaald om neprecensies op dit platform mogelijk te maken. Maar goed, dit is de waarheidsgetrouwe beoordeling van de heer Meta Trader, omdat we de service goed hebben geanalyseerd en klaar zijn om onze mening te geven over de aard van de service die zij bieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare Forex trading tool, raden we deze producten aan zoals op deze pagina wordt aangegeven.

Meta Trader review

De heer Meta Trader wordt gerund door Gosta Hulden, die ook de bijnaam Mr Meta Trader heeft gekregen. Dit is de beschrijving die we vinden op de website:

"Mijn naam is Gosta Hulden, maar de Forexwereld kent mij als - Mr Metatrader.

Ik ben een data-analist met 20 jaar programmeerervaring, specifiek bezig met het ontwikkelen van trading software voor MT4 / MT5 en doe dit sinds 2008.

Mijn vorige ervaring bestond uit het werken met Oracle-databases, bijvoorbeeld bij de investeringsbank Credit Suisse in Londen.

Forex trading is mijn passie en ik heb een manier gevonden om het te combineren met mijn beroep! Ik praat graag over forex en ruil forex. Ik help je graag met je strategie.

NB: geïnteresseerd in Bitcoin en andere cryptocurrencies voor winstmarge? Nu kunt u de mijne beter, sneller en slimmer voor meer winst met de klaar voor gebruik, "High Performance", en goedgekeurd IQ Mining BTC Cloud Service voor mijnwerkers. Met This Mining Service komt u aan de beurt 128% Jaarlijkse ROI van Bitcoins van de mijnbouw alleen, zonder dure hardwares en software voor de mijnbouw te hoeven kopen! Niet alleen dat, u krijgt uw eerste uitbetaling binnen de eerste paar uur na het kopen van een abonnement met IQ Mining. U krijgt ook een toegewijde accountmanager nadat u een abonnement hebt gekocht, die u met de beste pooltoewijzingen en accountplanplannen zal helpen om het meeste uit uw aankoop te halen.

endotech_AI_for_auto_crypto_trading

Mijn belangrijkste dienst is het programmeren van EA's, maar ik doe ook Indicatoren en Scripts evenals voorwaartse testen en back-testen. Ik kan ook helpen met het technisch beheer van een PAMM-account of het opzetten en configureren van een VPS. "De ontwikkelaar geeft een aantal redenen waarom hij denkt dat hij de beste service in de branche biedt. Dit is wat hij beweert:

Bij Mr Metatrader krijg je een persoonlijke service en weet je met wie je werkt, in tegenstelling tot het indienen van je vereisten bij een anoniem programmabedrijf.

Ik ben een IT-professional sinds de 90s, ik handel in Forex en programmeer Metatrader sinds 2008 en ben een fulltime Metatrader-programmeur sinds 2013. Ik kan u helpen uw handelsregels te formaliseren in regels die kunnen worden geprogrammeerd, ik zal op tijd leveren en ik zal een hoog niveau van communicatie behouden.

Ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat ik je vereisten begrijp. Voordat ik me aan een baan committeer, bevestig dat ik het kan of bied zelfs een vaste prijs, ik zal met je spreken op Skype en, met scherm delen, samen met jou je eisen doornemen.

Geen enkele programmeur kan bug-vrije code garanderen, maar ik kan garanderen dat als je een bug zou vinden, ik hem zonder extra kosten met hoge prioriteit zal repareren.

De ontwikkelaar vertelt ons dat ze te maken hebben met de volgende gebieden en als u iets in gedachten heeft, kunt u altijd contact met hen opnemen om een ​​deal te sluiten:

MT4 of MT5.

Toelatingsvoorwaarden, zoals indicatoren, prijsactie, grafiekpatronen enz.

Is de EA op zoek naar transacties binnen de bar of alleen na het sluiten van de kaars.

Wat gebeurt er als we een trade openen en een tegengesteld signaal krijgen.

Lot sizing en geldbeheer (vaste kavels, risicopercentages, percelen per 10k-saldo, enz.).

Tijdfilter (handelsbegin en eindtijd).

Exitvoorwaarden zoals SL, TP, Move SL to BE, Trailing Stop en andere exit-voorwaarden.

De producten aangeboden door Mr Meta Trader

Zij claimen het volgende op hun site:

"Mijn aanbod is een programmeerservice voor MT4 en MT5. Het meest voorkomende verzoek is om handelsstrategieën (EA's) te automatiseren, maar ik maak ook indicatoren, scripts, handelsmanagers of iets anders dat u misschien nodig heeft voor uw handelen. Ik neem alles aan voor eenvoudige EA's tot grotere en meer gecompliceerde projecten. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over uw project. Mijn klanten zijn verspreid over de hele wereld en variëren van hobbyhandelaren tot professionele fondsmanagers. Omdat mijn werktaal Engels is, heb ik veel klanten in de VS, het VK en Australië, maar natuurlijk is iedereen welkom. "

Als we met deze informatie willen gaan, dan kunnen we zien dat de heer Meta Trader inderdaad erg populair is in de scènes van de Forex productontwikkeling.

Support

Handelaren en investeerders kunnen via Skype een afspraak maken met de heer meta Trader of ze kunnen hun contactpersoon op de website gebruiken om hem te bereiken. Dit is niet noodzakelijk een slechte zaak. Dus als je een project hebt dat je wilt bespreken, zijn dit de communicatiemiddelen om te gebruiken.

De recensies en beoordelingen van Mr Meta Trader

Wanneer je naar het fpa-forum gaat, zul je merken dat veel mensen deze service beoordelen met een 5-ster. Hier is een van die beoordelingen van een veronderstelde gebruiker.

"Werken met Gosta is eenvoudig maar effectief en het enige dat ik kan zeggen is Tevreden. deze keer heb ik een upgrade van mijn eerdere EA en het is het werk zoals ik het bedoeld heb en deze keer is de levering van Gosta heel erg snel en voor mij is het elke cent waard die je Gosta betaalt en ook redelijke prijzen. dus wie codering nodig heeft kijk nergens anders is de service die u nodig hebt hier.

De eerste keer dat ik met Gosta werk voor mijn allereerste EA en het ging allemaal goed, maar ik beoordeel hem 4-ster omdat sommige mail hem niet heeft bereikt en geen antwoord van hem ontvangt, wat acceptabel is omdat sommige mail verloren kan gaan vanwege de hoeveelheid post die hij dag na dag heeft ontvangen. '

Ons beste advies voor u

We denken dat de keuze aan u is om te beslissen. Mr Meta Trader is eigenlijk een ontwikkelaar die een breed scala aan producten aanbiedt. U moet beslissen over uw behoeften, maar als dit een drukte is, koop hier gewoon een handelsoplossing.

Als u wilt aangemeld worden wanneer deze blog is bijgewerkt, schrijf dan hieronder in ...

Samenvatting
Beoordelingsdatum
productnaam
Meta Trader
auteur Rating
31star1star1stargrijsgrijs

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

endotech_AI_for_auto_crypto_trading
Binary Option Scams, waarschuwingen, reviews & updates ...

Endotech_autotrading

Populaire artikelen

Volg ons

Valforex.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van de informatie die op deze website wordt weergegeven. De informatie- en handelsgidsen die op de website zijn gevonden, vormen alleen de mening van de auteurs. Zowel Forex als Binary opties hebben een hoog risico en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Forex of Binary opties zijn mogelijk niet wettelijk in uw jurisdictie. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om ervoor te zorgen dat deze entiteiten wettelijk zijn in hun jurisdictie alvorens te gaan met handelsactiviteiten ... Lees meer

Toon knoppen
Verberg knoppen