Menu

Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed

Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed

Deel dit!

Investous (Investous.com) is een CFDs- en Forex-oplichter om de lucratieve handelswereld te raken. Met claims om een ​​360-handelservaring aan te bieden, hoefden we alleen maar in te graven en meer te weten te komen over INVESTOUS. Andere lege beloftes die worden getoond, zijn onder meer een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform. Alles wat gezegd en gedaan is, wat we ontdekten tijdens ons onderzoek zal u shockeren. Lees deze gedetailleerde en eerlijke beoordeling en vind de waarheid.

Investous Review

Investous Review:

Recensies zijn bedoeld om newbie handelaren te helpen weten wat ze kunnen verwachten van een Forex-makelaar. Dat is de reden waarom we altijd de tijd nemen om ze uit te voeren en alleen feiten over een makelaar bekend te maken. Met Investous.com heeft deze makelaar zich tot het uiterste ingespannen om de waarheid te verbergen. En dit is waar we in stappen om alle vuile trucs te onthullen die deze zwendelmakelaar gebruikt om beleggers te vangen. Dit is wat we ontdekten na het graven op de website van Investous.

Claims en beloften maken nieuwkomers bij makelaars aan zonder een tweede blik. Dat is een van de belangrijkste trucs die oplichters gebruiken om beginnende Forex-investeerders vast te houden. Deze oplichters weten voor een feit dat we allemaal snel geld willen verdienen. Dat is waarom ze komen met claims van het helpen van gebruikers om snel en snel geld te verdienen. Een makelaar die hoge rendementen in korte tijd belooft, is meestal een fraudeur.

Meld u altijd aan bij erkende Forex-makelaars om veilig te blijven met Forex-handel. Meld u aan bij Forex-makelaars die betrouwbaar en gerenommeerd zijn in hun diensten. Authentieke en handige Forex-makelaars is alles wat je nodig hebt om echte winst te maken. Waarom geen Forex-makelaars kopen die sterk worden aanbevolen door de handelsgemeenschap? De beste manier om geld te verdienen en veilig te blijven, is aanmelden bij Trusted Forex-makelaars.

Van wie is Investous?

Disclaimer onderaan de homepagina laat zien dat Investous eigendom is van IOS INVESTMENTS Limited. Dit bedrijf is gevestigd in Belize en dit is een rode vlag die we moeten vermelden. Het feit dat ze uit Belize komen, maakt duidelijk dat we te maken hebben met een offshore-makelaar. Offshoreburkers zijn berucht vanwege het trotseren van regels en regels. Dat is de reden waarom het aanmelden bij deze makelaar zeer riskant is.

👉 Wilt u automatisch geld verdienen met Bitcoin en Cryptocurrencies zonder het risico dat u zelf handelt? Bent u klaar voor zelfbewaring van uw beleggingsfondsen? Houd je van het geluid van regelmatige, consistente resultaten en winstgevende prestaties? Moe van de forex en crypto-zwendel, valse beloften en games die er zijn om je van je zuurverdiende geld te scheiden? Stop alles! ETBOT is voor jou! Met de ETBOT-software, alleen U hebt de controle over uw beleggingsfondsen. De software werkt met API Key-verbindingen die alleen U instelt en beheert. De ETBOT-service en het moederbedrijf EndoTech hebben investeerders gemaakt honderden procent per jaar aan bewezen winst sinds 2012! Ze gebruiken de volatiliteit van de Crypto-markt om lang en kort te handelen met behulp van breakout-technieken en strategieën aangedreven door echte kunstmatige intelligentie. Dit jaar heeft ETBOT tot nu toe gemaakt meer dan 75% voor klanten sinds 1 januari 2020. Als u klaar bent om de handel over te laten aan de professionals en uw maandelijkse inkomen te upgraden, is dit het juiste moment ETBOT nu en koop uw abonnement om te beginnen. PS: ETBOT is een winstgevende Forex / Crypto Trading Bot. 100% geverifieerd en aanbevolen door Valforex.com.

wereldmarkten

Een andere rode vlag met het eigendom van Investous.com is het feit dat ze geen echte namen onthullen. Wie zijn de echte mensen achter deze beursvennootschap? Het is duidelijk dat op de website niemand vermeld wordt die oprichter is van dit beursvennootschap. Wie is de CEO of CFO van dit beursvennootschap of moederbedrijf? Ze hebben deze informatie niet voor een reden bekend gemaakt, we zullen deze later bekendmaken als we doorgaan.

Is Investous in licentie gegeven of gereguleerd?

Investous Scam

Merk op dat deze makelaar zich bevindt aan de noordoostelijke kust van Midden-Amerika. Dit is een offshore-makelaar en eventuele claimclaims zijn nep. Regelgevende instanties die relevant zijn in de Forex-industrie kennen geen licenties voor offshore-makelaars. Wat dit betekent is dat de claims van het hebben van een vergunning en gereguleerd door IFSC van Belize nep zijn. Fraudeurs doen of zeggen iets om hun producten en diensten legitiem te maken.

IFSC / 60 / 511 / TS / 18 is blijkbaar het licentienummer dat ze beweren te hebben van IFSC. Zoals we eerder al zeiden, dit is zeker een leugen en we zullen het bewijzen. Waar hebben ze de certificaten en documenten geplaatst om de registratie te bewijzen? Een wettige makelaar plaatst altijd zijn wettelijke documenten die iedereen kan zien en verifiëren. Met deze makelaar is dat niet het geval, omdat ze hun licentienummer volledig hebben verzonnen. Het is duidelijk dat we te maken hebben met een professionele oplichterij.

Accounttypes.

Investous biedt gebruikers vier verschillende accounttypes om uit te kiezen. Elk account heeft verschillende spreads en minimale stortingseisen. Deze vier accounts bevatten Basic, Gold, Platinum en VIP. Alle gebruikers moeten altijd vragen welke accounttypes bij hun budget passen en welke voordelen ze bieden. Basic-accounthouders moeten minimaal $ 250 gebruiken om te handelen met deze makelaar.

Gouden leden storten $ 5000, terwijl platina-leden $ 10000 moeten storten. VIP-accounthouders zijn verplicht om een ​​minimale storting van $ 50,000 te doen om te beginnen met handelen. Stel jezelf één ding, welk voordeel heeft het ene account ten opzichte van het andere? Ons onderzoek kon met deze accounts geen echte voordelen vinden. Dit betekent dat Investous simpelweg voor alle soorten beleggers vist.

An Gemakkelijker alternatief voor geld verdienen Forex trading kan gevonden worden bij Forex trading Robots. Meld u aan met betrouwbare en echte Forex trading Robots die zijn geautoriseerd. Blijf veilig door verantwoorde en betaalbare Forex-handelsrobots te krijgen die door de handelsgemeenschap zijn doorgelicht. Wilt u realistische winstmarges maken? Meld u vandaag nog aan bij Efficiënte en eerlijke Forex-handelsrobots.

Nep platform.

Een andere grote rode vlag met INVESTOUS is hun handelsplatform. Volgens hun homepage beweren ze dat ze over rijke handelsplatforms beschikken. We moesten deze claims verifiëren of hun platform echt werkte. Het eerste wat we deden was proberen hun platform op onze apparaten te downloaden. Merk op dat een platform alleen als effectief kan worden beschouwd als het compatibel is met alle apparaten.

Probleem met hun platform is dat we het niet kunnen downloaden. Downloaden is vastgelopen bij 50%, wat slecht nieuws is voor gebruikers. Wat dit betekent is dat hun platform onstabiel is. Een onstabiel platform wordt beschouwd als een broedplaats voor hackers. Hackers nemen gemakkelijk onstabiele platforms over en stelen personagegevens. Deze kunnen creditcardgegevens omvatten, evenals identiteitsdiefstal. Blijf uit de buurt van Investous omdat ze gebruikers duidelijk blootstellen aan cyberaanvallen.

Zijn fondsen veilig met beleggen?

Investous Fake Review

Fondsen zijn nooit veilig met een niet-gelicenseerde en ongereguleerde Forex-makelaar. Zekerheid van fondsen is niet gegarandeerd met een offshore-makelaar. Deze makelaar heeft verschillende achterdeurtjes als het gaat om het beveiligen van ledenfondsen. Ze hebben hun depositobank niet genoemd. Waar storten ze geld van leden? Als deze informatie niet wordt bekendgemaakt, betekent dit dat we te maken hebben met een frauduleuze tussenpersoon.

Wist u dat gebruikers geld direct op het persoonlijke account van de eigenaar kunnen storten? Erger nog moet komen, deze makelaar scheidt geen rekeningen. Het betekent dat ze geld bundelen op één account, wat behoorlijk gevaarlijk is. In geval van faillissement of insolventie verliezen leden hun geld. Verwacht niet te worden gecompenseerd door Investous, ze nemen niet deel aan een compensatieregeling.

Geen live chat-ondersteuning.

Een andere verontrustende functie van deze makelaar is dat ze geen ondersteuning voor live chats hebben. Natuurlijk, ze hebben een chatknop voor ondersteuning die vraagt ​​om uw e-mail en bericht dat u wilt laten bezorgen. Zodra je dit doet, beweren ze dat alle agenten op dit moment bezig zijn. Dit is wat we kregen nadat we urenlang geprobeerd hadden contact op te nemen met hun ondersteunend personeel. En dit is een duidelijke reden dat deze makelaar niet door iemand benaderd wil worden.

Een klassieke zwendelactie is zoveel mogelijk mensen aanmelden en nooit contact toestaan. Deze makelaar is bang om zowel de slachtoffers als de autoriteiten het hoofd te bieden. Daarom is het het beste om deze makelaar te vermijden en ze te negeren. Geen enkele gebruiker kan contact met hen opnemen met elk type kanaal. Het verzenden van e-mails is tevergeefs omdat ze nooit zullen reageren op e-mail die naar hen wordt verzonden. Dit is een klassieke online zwendelbeweging.

Is Investous een Scam?

Het verzamelde bewijs geeft duidelijk aan dat we te maken hebben met oplichting. Van het niveau van anonimiteit tot nepregistratiegegevens, dit is zeker een oplichterij. Zorg ervoor dat je bij deze makelaar wegblijft door al hun e-mails als spam te markeren. Ze hebben een krachtig e-mailmarketingteam dat links naar potentiële investeerders verzendt. Klik niet op koppelingen omdat deze waarschijnlijk malware bevatten die bedoeld is om persoonlijke gegevens te stelen.

Investous Final Vonnis.

Investous Scam Review

Concreet bewijs dat we hebben blootgelegd, betekent dat we maar één optie hebben. Het toevoegen van Investous aan onze zwarte lijst van oplichtingspraktijken. Autoriteiten moeten dit platform afsluiten en Forex-beleggers helpen beschermen tegen deze fraude. Zorg ervoor dat je je vrienden en familieleden waarschuwt om je aan te melden bij deze rogue-makelaar.

Ga altijd voor Forex makelaars die te allen tijde open en transparant zijn. Begin echt geld te verdienen met legitieme en betrouwbare Forex-makelaars. Dit is een bewezen manier om de forexmarkt voor te blijven.

Tot slot wensen we je het allerbeste in je Forex handelservaring.

Als u op de hoogte wilt worden gehouden wanneer deze site wordt bijgewerkt, meld u dan hieronder aan ...

Samenvatting
Beoordelingsdatum
productnaam
Investous
auteur Rating
11stargrijsgrijsgrijsgrijs

20 Antwoorden op "Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unnared"

  1. Investous ist Betrug - schlimm das bekannte Persönlichkeiten dafür Werbung machen. Man wird geködert.Sobald das Geld auf dem Konto ist bekommt man keine Hilfe mehr. Sie wollten von mir nun auch noch meine Steuer-ID und Fotographie meiner Créditcard. Da habe ich nun die Reissleine gezogen. Nun zal mir noch einen Betrag in Höhe von 80abziehen, vor Überweisung. Steht angeblich in deren Geschäftsbedingungen. Das ist wirklich Betrug. Werde es auch auf Facebook weiter liken.

  2. Ich kann Vorig Investous nur warnen, ich habe durch die "Tradingvorschläge" eines Accountmanagers von Investous um viel Geld betrogen. Ich habe einen Anwalt eingeschaltet.

  3. Bonjour, je viens de lire vos commentaires sur "investous.com", et je fais parti des personnes escroquées. J'ai actuellement un compte ouvert chez eux, avec une somme de 28000 € d'investissement, et depuis seulement aujourd'hui, je ne suis plus rappelé par téléphone comme ils le faisaient pour me guider dans les ouvertures et fermetures des trades. Je ne sais plus quoi faire d'autant plus que ce qui m'a le plus fait perdre de l'argent, c'est le "stop loss", une façon de sécuriser la perte, d'après la règlementation européenne.
    Pourriez vous m'aider pour récupérer mes fonts? Dites moi comment faire. Je vous remercie d'avance pour votre réponse rapide.
    Hartelijk
    Xavier CHAUBET
    Tél .: 06 71 47 86 72 (Frankrijk)

  4. Hallo, ik was met dit vreselijke investeringsplatform hoop dat ik de rest van mijn geld kan krijgen, niet een enorme hoeveelheid alhoewel godzijdank hen niet opnieuw zal aanraken ga zo door het goede werk zal een forex robot proberen volgende keer dank je

  5. bin total enttäuscht und frustriert. Habe innerhalb 3 Tagen mein ganzes Kapital von 1300 euro verloren !! Da ** pa ** ierte über Anordnung eines Mitarbeiter von Investous, der mir beim Traden behilflich sein sollte (1. Newbie 2. Kaum Zeit) und mich mit dem Spread (Aluminium Spread damals 88.40) abzockte. Auch das Demokonto was ich anforderte funktionierte nicht. Die oa Spreadangabe sind weit höher als angegeben. Auf einen Live Chat können sie lange warten. Voor mich ist Investous nicht zu empfehlen Spread Scammer vor allem wenn sie von einem Accountmanager betreut werden !! Hände weg.

  6. Investous is een freud-bedrijf - ik ben een oude dame van 71 jaar in Zweden. ze namen al mijn spaargeld 2.7 miljoen kr 270.000 euro op in juni 2019

  7. Advertirles de no operar con éstos ladrones de guante blanco.
    Deposité 500e, pero empecé a leer comentarios negativos y al día siguiente pedí la devolución, a pesar de decir en su página que si se retiran fondos sin operar se cargarán 50E por hacer «NADA» han sido 80E. De cualquier forma, me haré a la idea que fué la cena de celebración por haberme dado cuenta a tiempo y que en vez de 80E fueran miles.
    Qué poca ética y vergüenza!

    PELIGROOOOOO, ALÉJENSE!

  8. !!!!!! Warnung vor Investous !!!!
    Firma befindet sich in Zypern!

    Durch etliche Werbe E-mails von verschiedenen Anbietern man könne sehr viel Geld verdienen
    bin ich über Umwege auf INVESTOS gestrandet
    Nach meiner Anmeldung bei Investous am 31.07.19 wurde ich regelrecht überhäuft von verschiedenen Nachrichten und der nachfolgenden Verifizierung der VISA Karte:
    Do 01.08.2019 10:12 Verifizierung der VISA Karte
    Do 01.08.2019 10:49 Kundenzugang abgelehnt
    Do 01.08.2019 11:18 habe ich Auszahlung - Rückbuchung meiner Einzahlung über € 500 beantragt
    da Kundenzugang abgelehnt wurde.
    Do 01.08.2019 12:30 Verifizierung der VISA Karte bezüglich Geldwäsche
    Do 01.08.2019 18:03 Nachfrage an Investous ob Verifizierung der VISA Karte isfolder.
    Vr 02.08.2019 09:02 Kundenzugang geändert. Bemerkung was geändert wurde entzieht sich meiner Kenntnis.
    Vr 02.08.2019 09:53 Rückmeldung von Herrn V. wie Auszahlung auf Investous durchzuführen ist.
    Vr 02.08.2019 17:37 meine Mitteilung an Herrn V Ich habe Problem bei der Anmeldung:

    Ich hoffe Sie haben meine Email mit meiner Visa Kaart wie von Ihnen gewünscht erhalten.
    Die MT4 Plattform bestaat uit de mogelijkheid om de MT4 Client Link te gebruiken
    ich habe danach ohne vorher mich mit meinem Nutzername und Pa ** wort anzumelden
    auf Trade geklickt, jedoch hierüber erreiche ich kein Bankkonto.
    Daher habe ich es versucht mich mit dem angegebenen Nutzernamen und Pa ** wort
    anzumelden, ich erhalte dann aber die Mitteilung meine E Mail wäre falsch.
    Leider habe ich nicht mehr das Pa ** wort der seinerzeitigen Anmeldung mit Namen
    Anschrift Email Geldanweisung usw. ich gehe jedoch davon aus da ** dies nicht in
    Verbindung steht mit den eigentlichen Zugangsdaten von Nutzernamen und Pa ** wort
    der MT4 Plattform. Wenn Sie mir hier weiterhelfen können besten Dank Im Voraus.
    Bemerkung auf diese wichtige E-mail habe ich keine Rückantwort erhalten.
    Da ich keinerlei Erfahrung habe mit derartigen Handelsplattformen bin ich von der
    gesamten Vorgehensweise überfordert.
    Za 03.08.2019 16:11 Nachfrage an Herrn V bezüglich Zugangsdaten ob diese noch aktuell sind?
    Bemerkung auf diese wichtige E-mail habe ich ebenfalls keine Rückantwort erhalten
    Bis zum 12.11.19 habe ich keinerlei Zugang zu meinem Investous Konto erreicht.
    Ben 18.11.19 waren jedoch noch weitere Verifizierungen notwendig, ich musste meine Personalausweis und eine Rechnung vorweisen ich habe beides entsprechend den Anweisungen hochgeladen. Sehr geehrter Herr V, wie Sie bei meiner Aufstellung der E-mail Schreiben entnehmen können, hatte ich am 03.08.19 immer noch Problemen met den mir zu Verfügung stehenden Zugangsdaten auf die Investous Plattform mit entsprechenden Pa ** wörtern zu gelangen, ebenso umuf mein hinterlegtes Investous Bank Konto zu gelangen.
    Auf diese letzte E-mail habe ich überhaupt keine Rückantwort oder entsprechende
    Hilfe seitens eines Investous Mitarbeiters erhalten, dieses Probleem gemeinsam zu lösen.
    Erst als ich kurz danach mit Christian H Kontakt aufgenommen habe, konnte ich erstmals gemäß Anweisungen erst nach Kontaktaufnahme zu Christian H am 12.11 habe ich mein Investous Bankkonto erst am 14.11.19 erreichen können mit einem neuen Pa ** wort.
    Ben 12.11 ist mir dies nicht geglückt, da bei meinem Google Browser sich ein Virus eingenistet hatte.
    Einfaches Löschen usw. oorlog auch nicht möglich um Abhilfe zu schaffen. Ich habe hierfür zwei Tage benötigt um das Problem zu beseitigen.
    Daher hat ich erstmals uneingeschränkten Zugang auf der Investous Plattform erst am 14.11.19
    Als ich jedoch meinen Kontenstand feststellte war ich mehr als Enttäuscht.
    Da ich absoluter Neuling auf dem Gebiet von Währungs Plattformen gleich welcher Art auch immer bin, ich bis zu diesem Zeitpunkt keinerlei Kenntnis hatte, da ** bei einer sogenannten Untätigkeit usw. nicht unerhebliche Geboren anfallen ua auch dem Umstand da ** ich erst am 14.11.19 einen uneingeschränkten Zugang zu Investous Plattform erlangte, bitte ich dieses Probleem bij Investous Geschäftsleitung anzusprechen. Mit der Bitte im Rückerstattung der € 320, -.
    Meines Erachtens besteht kein Anspruch von Investous wie in meinem Fall ausreichend belegt und dargestellt, derartige Gebühren über € 320 voor eine Untätigkeit zu erheben, da man mir zu keinem Zeitpunkt zuvor hilfreich zur Seite gestanden hat Augustes 2019 gemeinsam zu ermöglichen. Mit der Bitte um Rückerstattung der von Ihnen ohne meine vorherige Kenntnis durchgeführte Abbuchung von meinem Investous Bankkonto.

    1.) Da ** mein Mitgliedskonto nebst Bankkonto nebst sämtlicher Daten von meiner
    Person und Kontenverbindungen gelöscht wurden um auch zu meiner zu
    meiner Sicherheit zu verhindern daß gegenüber meiner Persoon keine weiteren
    Kosten gleich welcher Art auch immer in Anrechnung gebracht werden oder
    kan ontstaan.
    2.) Ob eine Rückerstattung bei Inaktivität im Einvernehmen mit der Geschäftsleitung
    besprochen stattgegeben wird.
    Auch auf diese E-mail habe ich keine Rückantwort erhalten.

    1. Hallo,
      j'ai aussi été victime comme vous de investous pour un montant qui a commencé avec 24option.com de 5000.- et qui a continué avec 15000.- sur Investous pour finir avec 7000.- sur la platforme Uptos.com. Ceux-ci m'ont contacter en me promettant de m'aider à récuperer mon argent.
      Je mandaat is niet beschikbaar en wordt geretourneerd op een hoofdpagina.
      Tout ce que vous décrivez je l'ai aussi vécu. J'ai l'intention de mandater un service de défense.
      Aanhef 'Saskia

  9. H *** o, ik ben 54 jaar oud,
    de ervaring met F1Markets Limited en IOS Investments Limited behoren tot dezelfde groep bedrijven en delen het merk 'INVESTOUS'. IOS Investments Limited zou het samenvatten voor het ergste dat mij ooit is overkomen. Ik zal de rest van mijn leven de gevolgen van hun slechte praktijk en naïviteit van mij dragen.

    Gemotiveerd door een perscommentaar van een bekende krant, neem contact op met INVESTOUS.

    In dit eerste contact met Paulo Bandeira (manager / adviseur) beschreef hij perfect het type investeerder dat ik ben. Ik heb geen beurskennis, als ik zou besluiten om met INVESTOUS in te grijpen, komt dat omdat zij voor mijn deposito's zouden zorgen. Dus hij bevestigde het aan mij en ik besloot de sprong te wagen.

    Mijn eerste storting was een storting van € 400 om de wonderen en wonderen te controleren die ik noemde.
    De empathische relatie, die de managers die je a ** negeren, weet hoe ze een betrouwbare relatie moeten opbouwen.
    Vanaf hier leidt u onbewust tot een overvloed aan stijgende inkomsten (deposito's) om de verliezen die constant zijn, terug te verdienen.
    In mijn geval hebben ze € 71,859 bereikt. Ik claim ze momenteel wegens wanpraktijken en misleiding.

    De wonderbaarlijke opties om alles wat ik heb gestort terug te krijgen, hebben me geruïneerd. Het zijn kluchtige en manipulatieve experts.

    Het is een bedrieglijk platform en volkomen dubbelzinnig ... Er is niets duidelijk. Hun managers zijn getraind om de besparingen van de onoplettende toe te eigenen zonder enige wroeging of gewetensbezwaar ..., pure hypocrisie en onwaarheid. Het enige voorwendsel is om uw vertrouwen te winnen om zijn doel te bereiken ..., om u te plunderen.

    De strategie die ze volgen is om te geloven dat je kunt herstellen wat je hebt verloren en dat ze het hebben veroorzaakt, met grotere bijdragen ... Het vertaalt zich nooit in winst, wanhoop, in mijn geval ben ik verduisterd.
    Ik ben drie keer van manager veranderd, tot erger.

    Paulo Bandera, was degene die me betrapte. Na een verlies van meer dan € 35,000 ben ik de weg kwijt.

    De volgende Vladimir Gisca, wiens voorspellingen een nieuwe ramp waren.

    Eindelijk, juli Diaz, die verstandiger en eerlijker leek ... maar nee, ze volgen allemaal hetzelfde patroon, veranderen gewoon de stijl van embaucation.

    De [Email protected] afdeling is een wondermiddel voor het uitfilteren van de hele lawine van klachten die ze ontvangen. Het draagt ​​nooit klachten en klachten over aan afdelingen met meer competentie en besluitvorming. Het perceel is zeer goed georganiseerd en ontworpen.

    De beloften van het terugwinnen van de verloren, of liever toegeëigende ... worden niets anders dan constante verliezen, vergezeld van onverzadigbare depositoverzoeken om de marge te vergroten, om geen posities te verliezen en op hun beurt niet. Het resultaat is altijd hetzelfde verloren en het meest verloren. Van zijn kant ... geen berouw ... geen verontschuldiging of uitleg ... laat staan ​​een oplossing ... niets!

    Toen ik probeerde contact op te nemen, deden ze dat niet ... Toen ze me opdroegen een positie te openen met een grote som geld en hoge kavels, met de belofte dat deze keer de voorspelling veilig en nauwkeurig was, omdat volgens hun voorspellingen de markttendens zou zijn alles laten herstellen, is in ieder geval niet vervuld.

    Op het essentiële moment om te proberen de onnauwkeurigheid van de slechte prognose te corrigeren of te wijzigen, heb ik nooit contact kunnen opnemen met een van de adviseurs ..., wat me tot de conclusie brengt dat voorbedachte rade de gebruikelijke praktijk is.

    Niemand heeft contact met mij opgenomen ondanks mijn wanhopige volharding om duizenden euro's te zien verdwijnen en niet de beloofde ondersteuning / management te ontvangen.

    Ze laten uw account instorten, waardoor u meer geld stort. Het zijn onverantwoordelijke en onmenselijke dutjes. Hun strategie is niet om jou geld te verdienen, maar eerder het tegenovergestelde.
    In het licht van de duidelijke waarschuwingen: "82.31% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld", is het alarmerend ... maar hun managers ontkennen het door hun kennis en strategieën ter beschikking te stellen. Het resultaat is een tastbare nutteloosheid die verandert in een meedogenloze ondergang.

    Ik wens dat je in je leven hetzelfde ontvangt als wat ze mij hebben aangedaan.

    Ik kan het niet helpen om walgelijk te vertrouwen op mensen wiens doel slecht is. Het zijn geen professionele personages, zoals ze worden beschreven op een web met meningen over frauduleuze tussenpersonen, dieven met witte handschoenen. Wat d **** handen zou toevoegen.

    1. GROTE SCAM VAN INVESTOUS F1 MARKETS LIMITED

      H *** o Ik ben 54 jaar oud, mijn ervaring met investous zou het samenvatten in het ergste dat me in mijn hele leven is overkomen. Ik zal de gevolgen van hun wanpraktijken en naïviteit van mijn kant de rest van mijn leven dragen.
      Gemotiveerd door een perscommentaar van een bekende krant, neem contact op met Investous.
      Mijn eerste storting was een storting van € 400 om de wonderen en wonderen die ik noemde te controleren.
      De empathische relatie, die de managers a ** heel vakkundig aan u hebben voorgelegd, leidt al snel tot een vertrouwensrelatie.
      Van daaruit leiden ze, zonder het te beseffen, u naar een eindeloze hoeveelheid inkomsten (deposito's) om de constante verliezen te recupereren.
      In mijn geval hebben ze € 71,859 bereikt.

      De wonderbaarlijke opties waarmee ze beweren alles te herstellen wat ik heb opgelegd, hebben me in de ondergang gebracht. Het zijn neppers en manipulatieve experts.
      De managers die me bedrogen heten Paulo Bandeira, Vladimir Gisca, Julio Díaz.

      Het is een misleidend en volledig dubbelzinnig platform ... Er is niets duidelijk. De managers zijn opgeleid om de besparingen van in beslag genomen mensen toe te eigenen zonder spijt of gewetensbezwaren ... pure hypocrisie en onwaarheid. Het enige voorwendsel is om uw vertrouwen te winnen om zijn doel te kunnen vervullen ... om u te plunderen.
      De conclusie van zoveel incompetentie is dat hoe meer de investeerder verliest, hoe meer dit platform wint. Daarom geven ze er weinig of niets om dat u geld verdient met hun voorspellingen.

      De strategie die ze volgen is om te laten geloven dat je kunt herstellen wat je hebt verloren met grotere bijdragen ... Het vertaalt zich nooit in winst, en wanhoop maakte me in mijn geval onduidelijk.
      Ze hebben mijn manager drie keer veranderd ... en ze volgen allemaal hetzelfde patroon.

      De beloften om te herstellen wat verloren is gegaan, of beter gezegd ... toegeëigend ..., worden niets anders dan constante verliezen vergezeld van verzoeken om deposito's om de marge te vergroten en dus niet de posities en, op hun beurt, de rekening te verliezen. Het resultaat is altijd dezelfde verliezen en meer verliezen. Van zijn kant ... geen berouw ... geen verontschuldiging of uitleg ... laat staan ​​een oplossing ... niets!

      Toen ik probeerde contact op te nemen, deden ze dat niet ... Toen ze suggereerden dat ik een positie met een grote som geld zou openen met de belofte dat de voorspelling deze keer veilig en nauwkeurig was, omdat volgens hun prognoses en de markttendens zou toelaten ons om alles te recupereren, is in ieder geval niet vervuld.

      Op het essentiële moment om te proberen de situatie recht te zetten of aan te passen, heb ik bij het realiseren van de voorspelde fout bij geen van de gelegenheden contact kunnen opnemen met een van de adviseurs ..., wat me tot de conclusie brengt dat voorbedachte rade hun gebruikelijke praktijk is .
      Niemand heeft contact met mij opgenomen ondanks mijn wanhopige inspanningen om te zien hoe duizenden euro's verdwijnen en niet de beloofde steun ontvangen. Ze zorgen ervoor dat uw account instort, waardoor u meer geld moet storten. Het zijn onverantwoordelijke en onmenselijke slordigheden. Hun strategie is niet om geld te verdienen, maar eerder het tegenovergestelde.
      Bij het lezen van de risico's die duidelijk waarschuwen "82.31% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld" is alarmerend ... maar de managers ontkennen het door hun kennis en strategieën tot uw beschikking te stellen. Het resultaat is tastbare nutteloosheid, getransformeerd in meedogenloze ondergang.

      Ik wens dat je in je leven hetzelfde ontvangt dat ze met het mijne hebben gedaan.

      Ik erken mijn naïviteit en de enige persoon die verantwoordelijk is voor het inwilligen van dergelijke constante verzoeken ben ik ... Maar ik kan niet vermijden hoe weerzinwekkend het is om mensen te vertrouwen wiens doel slecht is. Het zijn geen professionele karakters.

  10. Het jaar geleden 2020 83000 € con investous, Los Perdí en una semana son unos ladrones sin excrupulos ojalá terminen and la todos and la cárcel es lo que se merecen por hacernos pasar esta Experiences yo animo a todos los estafados por esta gentuza a ponernos en contacto y intentar demandarlos para que no pagen lo que nos están haciendo pasar

    1. Hola Alfonso is een bus met een internationaal karakter en een convergente achtergrond.
      Het is ook mogelijk om geen advertenties en contexten te gebruiken en de items zijn te zien in de INVESTEUS en het gebruik van de rechten. Het is nog nooit eerder vertoond en heeft geen remordimientos. Esta gentuza tampoco la ha tenido contigo.

  11. ESTAFADORES SIN ESCRUPULOS
    Me han ofrecido una compensación de todo lo que me han usurpado. Werkelijk gebruik en eenmalige betaling van rechtswege is gerechtelijk. Lo que me ofrecian era una trampa para no poder retirar el dinero del lugar donde supuestamente lo depositaban y además firmar un contrato donde no podía continuar reclamandoles nada mas.
    Estoy muy agradecido a los abogados que me están asesorando en todo este proceso.
    De oplossing is beschikbaar op een andere manier om een ​​nieuwe pagina te openen…, met de mogelijkheid om een ​​pagina te publiceren waarin investeerders F1 MARKERTS LIMITED en sus empleados zijn opgenomen. Dar een conocer sus nombres! Geen tening ninguna compasión… Ellos no la han tenido con nosotros.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

IQ Mining




Binary Option Scams, waarschuwingen, reviews & updates ...

Binbotpro

Populaire artikelen

Volg ons

Valforex.com is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan ​​door het gebruik van informatie die op deze website wordt weergegeven. De informatie en handelsgidsen op de website vormen alleen de mening van de auteurs. Handelen in forex, binaire opties en cryptocurrencies brengen een hoog risico met zich mee en zijn niet geschikt voor alle beleggers. Online handelen in het algemeen is mogelijk niet legaal in uw rechtsgebied. Het is de verantwoordelijkheid van bezoekers om ervoor te zorgen dat deze entiteiten legaal in hun rechtsgebied zijn voordat ze handelsactiviteiten uitoefenen ... Lees meer

Toon knoppen
Verberg knoppen