Menu

Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed

Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed

Investous (Investous.com) is een CFDs- en Forex-oplichter om de lucratieve handelswereld te raken. Met claims om een ​​360-handelservaring aan te bieden, hoefden we alleen maar in te graven en meer te weten te komen over INVESTOUS. Andere lege beloftes die worden getoond, zijn onder meer een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform. Alles wat gezegd en gedaan is, wat we ontdekten tijdens ons onderzoek zal u shockeren. Lees deze gedetailleerde en eerlijke beoordeling en vind de waarheid.

Investous Review

Investous Review:

Recensies zijn bedoeld om newbie handelaren te helpen weten wat ze kunnen verwachten van een Forex-makelaar. Dat is de reden waarom we altijd de tijd nemen om ze uit te voeren en alleen feiten over een makelaar bekend te maken. Met Investous.com heeft deze makelaar zich tot het uiterste ingespannen om de waarheid te verbergen. En dit is waar we in stappen om alle vuile trucs te onthullen die deze zwendelmakelaar gebruikt om beleggers te vangen. Dit is wat we ontdekten na het graven op de website van Investous.

Claims en beloften maken nieuwkomers bij makelaars aan zonder een tweede blik. Dat is een van de belangrijkste trucs die oplichters gebruiken om beginnende Forex-investeerders vast te houden. Deze oplichters weten voor een feit dat we allemaal snel geld willen verdienen. Dat is waarom ze komen met claims van het helpen van gebruikers om snel en snel geld te verdienen. Een makelaar die hoge rendementen in korte tijd belooft, is meestal een fraudeur.

Meld u altijd aan bij erkende Forex-makelaars om veilig te blijven met Forex-handel. Meld u aan bij Forex-makelaars die betrouwbaar en gerenommeerd zijn in hun diensten. Authentieke en handige Forex-makelaars is alles wat je nodig hebt om echte winst te maken. Waarom geen Forex-makelaars kopen die sterk worden aanbevolen door de handelsgemeenschap? De beste manier om geld te verdienen en veilig te blijven, is aanmelden bij Trusted Forex-makelaars.

Van wie is Investous?

Disclaimer onderaan de homepagina laat zien dat Investous eigendom is van IOS INVESTMENTS Limited. Dit bedrijf is gevestigd in Belize en dit is een rode vlag die we moeten vermelden. Het feit dat ze uit Belize komen, maakt duidelijk dat we te maken hebben met een offshore-makelaar. Offshoreburkers zijn berucht vanwege het trotseren van regels en regels. Dat is de reden waarom het aanmelden bij deze makelaar zeer riskant is.

Een andere rode vlag met het eigendom van Investous.com is het feit dat ze geen echte namen onthullen. Wie zijn de echte mensen achter deze beursvennootschap? Het is duidelijk dat op de website niemand vermeld wordt die oprichter is van dit beursvennootschap. Wie is de CEO of CFO van dit beursvennootschap of moederbedrijf? Ze hebben deze informatie niet voor een reden bekend gemaakt, we zullen deze later bekendmaken als we doorgaan.

Is Investous in licentie gegeven of gereguleerd?

Investous Scam

👉 *** Wil je een bijverdienste verdienen met een stabiel crypto-investeringsplatform dat duurzame maandelijkse opbrengsten genereert? Krijg dit: u kunt nu stabiele winstmarges behalen dankzij een nieuwe, innovatieve manier om in crypto te investeren. Opbrengstknooppunten is het antwoord dat u nodig hebt om een ​​behoorlijke winst te maken met investeringen in cryptocurrency, of u nu een beginner of professional bent in de crypto-ruimte. Een verhuurprogramma met meerdere niveaus is wat Yield-knooppunten naar de tafel brengen. Master-knikken is de avant-garde van het genereren hoge ROI dankzij de vindingrijkheid van Stefan Hoermann en zijn team. Met master-knikken investeert u en laat het platform de rest voor u doen. Wat is hoofdknikken? Het is geen HANDEL. Het is een nieuwe manier om inkomsten te genereren door technologie te bieden die steunt op een 'proof of stake'-benadering. Yieldnodes beheert deze crypto-master-nodes en optimaliseert complexe strategieën om ervoor te zorgen dat leden winst maken. Opbrengstknopen geeft prioriteit aan uw veiligheid door nauwkeurige investeringsopties te bieden. Leden krijgen bescherming tegen externe verliezen of onvoorziene veranderingen in marktomstandigheden. Dit is op geen enkele manier een plan om snel rijk te worden​ zodra u geld stort; je moet wachten tot de opbrengsten volwassen zijn. Yieldnodes biedt een bewezen, innovatieve en veilige manier om een ​​hoog rendement op uw investering te behalen met cryptomasterknooppunten. Met slechts een minimale storting van € 500, je bent klaar om te gaan! Met een minimale contractduur van vier maanden, geeft het gebruikers de kans om master-noding volledig te ervaren. Door lid te worden van Yieldnodes, je maakt kans op elke maand 5 tot 15% verdienen​ Als u zich nog steeds afvraagt ​​of dit een veilige optie is, kunt u het contract op elk gewenst moment opzeggen. Voor degenen die willen deelnemen en hun investeringsstrategie willen upgraden, Yield Nodes is de oplossing.

Klik hier om u vandaag nog aan te melden bij Yieldnodes

PS: YieldNodes is 100% geverifieerd en aanbevolen door Valforex.com.

Merk op dat deze makelaar zich bevindt aan de noordoostelijke kust van Midden-Amerika. Dit is een offshore-makelaar en eventuele claimclaims zijn nep. Regelgevende instanties die relevant zijn in de Forex-industrie kennen geen licenties voor offshore-makelaars. Wat dit betekent is dat de claims van het hebben van een vergunning en gereguleerd door IFSC van Belize nep zijn. Fraudeurs doen of zeggen iets om hun producten en diensten legitiem te maken.

IFSC / 60 / 511 / TS / 18 is blijkbaar het licentienummer dat ze beweren te hebben van IFSC. Zoals we eerder al zeiden, dit is zeker een leugen en we zullen het bewijzen. Waar hebben ze de certificaten en documenten geplaatst om de registratie te bewijzen? Een wettige makelaar plaatst altijd zijn wettelijke documenten die iedereen kan zien en verifiëren. Met deze makelaar is dat niet het geval, omdat ze hun licentienummer volledig hebben verzonnen. Het is duidelijk dat we te maken hebben met een professionele oplichterij.

Accounttypes.

Investous biedt gebruikers vier verschillende accounttypes om uit te kiezen. Elk account heeft verschillende spreads en minimale stortingseisen. Deze vier accounts bevatten Basic, Gold, Platinum en VIP. Alle gebruikers moeten altijd vragen welke accounttypes bij hun budget passen en welke voordelen ze bieden. Basic-accounthouders moeten minimaal $ 250 gebruiken om te handelen met deze makelaar.

Gouden leden storten $ 5000, terwijl platina-leden $ 10000 moeten storten. VIP-accounthouders zijn verplicht om een ​​minimale storting van $ 50,000 te doen om te beginnen met handelen. Stel jezelf één ding, welk voordeel heeft het ene account ten opzichte van het andere? Ons onderzoek kon met deze accounts geen echte voordelen vinden. Dit betekent dat Investous simpelweg voor alle soorten beleggers vist.

An Gemakkelijker alternatief voor geld verdienen Forex trading kan gevonden worden bij Forex trading Robots. Meld u aan met betrouwbare en echte Forex trading Robots die zijn geautoriseerd. Blijf veilig door verantwoorde en betaalbare Forex-handelsrobots te krijgen die door de handelsgemeenschap zijn doorgelicht. Wilt u realistische winstmarges maken? Meld u vandaag nog aan bij Efficiënte en eerlijke Forex-handelsrobots.

Nep platform.

Een andere grote rode vlag met INVESTOUS is hun handelsplatform. Volgens hun homepage beweren ze dat ze over rijke handelsplatforms beschikken. We moesten deze claims verifiëren of hun platform echt werkte. Het eerste wat we deden was proberen hun platform op onze apparaten te downloaden. Merk op dat een platform alleen als effectief kan worden beschouwd als het compatibel is met alle apparaten.

Probleem met hun platform is dat we het niet kunnen downloaden. Downloaden is vastgelopen bij 50%, wat slecht nieuws is voor gebruikers. Wat dit betekent is dat hun platform onstabiel is. Een onstabiel platform wordt beschouwd als een broedplaats voor hackers. Hackers nemen gemakkelijk onstabiele platforms over en stelen personagegevens. Deze kunnen creditcardgegevens omvatten, evenals identiteitsdiefstal. Blijf uit de buurt van Investous omdat ze gebruikers duidelijk blootstellen aan cyberaanvallen.

Zijn fondsen veilig met beleggen?

Investous Fake Review

Fondsen zijn nooit veilig met een niet-gelicenseerde en ongereguleerde Forex-makelaar. Zekerheid van fondsen is niet gegarandeerd met een offshore-makelaar. Deze makelaar heeft verschillende achterdeurtjes als het gaat om het beveiligen van ledenfondsen. Ze hebben hun depositobank niet genoemd. Waar storten ze geld van leden? Als deze informatie niet wordt bekendgemaakt, betekent dit dat we te maken hebben met een frauduleuze tussenpersoon.

Wist u dat gebruikers geld direct op het persoonlijke account van de eigenaar kunnen storten? Erger nog moet komen, deze makelaar scheidt geen rekeningen. Het betekent dat ze geld bundelen op één account, wat behoorlijk gevaarlijk is. In geval van faillissement of insolventie verliezen leden hun geld. Verwacht niet te worden gecompenseerd door Investous, ze nemen niet deel aan een compensatieregeling.

Geen live chat-ondersteuning.

Een andere verontrustende functie van deze makelaar is dat ze geen ondersteuning voor live chats hebben. Natuurlijk, ze hebben een chatknop voor ondersteuning die vraagt ​​om uw e-mail en bericht dat u wilt laten bezorgen. Zodra je dit doet, beweren ze dat alle agenten op dit moment bezig zijn. Dit is wat we kregen nadat we urenlang geprobeerd hadden contact op te nemen met hun ondersteunend personeel. En dit is een duidelijke reden dat deze makelaar niet door iemand benaderd wil worden.

Een klassieke zwendelactie is zoveel mogelijk mensen aanmelden en nooit contact toestaan. Deze makelaar is bang om zowel de slachtoffers als de autoriteiten het hoofd te bieden. Daarom is het het beste om deze makelaar te vermijden en ze te negeren. Geen enkele gebruiker kan contact met hen opnemen met elk type kanaal. Het verzenden van e-mails is tevergeefs omdat ze nooit zullen reageren op e-mail die naar hen wordt verzonden. Dit is een klassieke online zwendelbeweging.

Is Investous een Scam?

Het verzamelde bewijs geeft duidelijk aan dat we te maken hebben met oplichting. Van het niveau van anonimiteit tot nepregistratiegegevens, dit is zeker een oplichterij. Zorg ervoor dat je bij deze makelaar wegblijft door al hun e-mails als spam te markeren. Ze hebben een krachtig e-mailmarketingteam dat links naar potentiële investeerders verzendt. Klik niet op koppelingen omdat deze waarschijnlijk malware bevatten die bedoeld is om persoonlijke gegevens te stelen.

Investous Final Vonnis.

Investous Scam Review

Concreet bewijs dat we hebben blootgelegd, betekent dat we maar één optie hebben. Het toevoegen van Investous aan onze zwarte lijst van oplichtingspraktijken. Autoriteiten moeten dit platform afsluiten en Forex-beleggers helpen beschermen tegen deze fraude. Zorg ervoor dat je je vrienden en familieleden waarschuwt om je aan te melden bij deze rogue-makelaar.

Ga altijd voor Forex makelaars die te allen tijde open en transparant zijn. Begin echt geld te verdienen met legitieme en betrouwbare Forex-makelaars. Dit is een bewezen manier om de forexmarkt voor te blijven.

Tot slot wensen we je het allerbeste in je Forex handelservaring.

LATEN WE CONTACT HOUDEN!

We houden je graag op de hoogte van ons laatste nieuws en aanbiedingen 😎

Wij respecteren uw privacy. Lees onze privacybeleid voor meer info.

31 Antwoorden op "Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed"

  1. Investous ist Betrug - schlimm das bekannte Persönlichkeiten dafür Werbung machen. Man wird geködert.Sobald das geld auf dem Konto ist bekommt man keine Hilfe mehr. Dit is een van de vele andere nonnen, noch mijn Steuer-ID en een Fotographie meiner Creditcard. Da habe ich nun die Reissleine gezogen. Nun zal mir noch einen Betrag bemannen in Höhe von 80abziehen, vor Überweisung. Steht angeblich in deren Geschäftsbedingungen. Het is een wirklich Betrug. Werd auch auf Facebook weiter liken.

    1. Lieber Orth,
      Is tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrungen mit Investous nicht Ihren Erwartungen entsprochen haben. Sollten Sie noch Fragen haben, können Sie uns gerne unter [e-mail beveiligd] kontakteren. Wir danken Ihnen.

  2. Ich kan voor Investous nur warnen, ich habe durch die "Tradingvorschläge" eines Accountmanagers von Investous um viel Geld betrogen. Ich habe einen Anwalt eingeschaltet.

  3. Bonjour, je mening over de commentaren op “investous.com”, en je persoonlijke persoonlijke escroquées. U kunt uw bedrijf in één keer bedienen, met een geldigheidsduur van 28000 €, een investering in uw huis, uw geld en een abonnement op de telefoon en uw gids voor de verkoop en de handel. Je hoeft niet te zeggen plus de wachtrij en de wachttijd plus de geldigheidsduur van de geldigheid, de "stop loss", een façon van de bewakingsdienst, de europese regeling.
    Pourriez vous m'aider pour récupérer mes fonts? Dites moi commentaar faire. Je vous remercie d'avance pour votre réponse rapide.
    Hartelijk
    Xavier CHAUBET
    Tél .: 06 71 47 86 72 (Frankrijk)

    1. Cher Xavier,
      Nous sorry que vous ayez eu une mauvaise expérience avec nous. Il est clair que cela vous a profondément bouleversé. Nous aimerions vous aider n'avons pas trouver de détails spécifiques concernant le compte. Si vous le souhaitez, vous pouvez nous envoyer un e-mail à [e-mail beveiligd] afin que nous puissions vous aider.

  4. Hallo, ik was met dit vreselijke investeringsplatform hoop dat ik de rest van mijn geld kan krijgen, niet een enorme hoeveelheid alhoewel godzijdank hen niet opnieuw zal aanraken ga zo door het goede werk zal een forex robot proberen volgende keer dank je

    1. Beste Scott,
      Het spijt ons zeer deze recensie te lezen. Neem contact op met onze support e-mail [e-mail beveiligd] en we verzekeren u dat we uw zaak zullen behandelen en graag willen begrijpen wat het probleem precies is waarmee u wordt geconfronteerd.
      Dank je!

  5. bin totaal enttäuscht und frustriert. Habe innerhalb 3 Tagen mein ganzes Kapital von 1300 euro verloren!! Dass passierte über Anordnung eines Mitarbeiter von Investous, der mir beim Traden behilflich sein sollte(1. Newbie 2. Kaum Zeit) en mich mit dem Spread ( Aluminium Spread damals 88.40) abzockte. Auch das Demokonto was ich anforderte funktionierte nicht. Die oa Spreadangabe sind weit höher als angegeben. Auf einen Live Chat können sie lange warten. Als u investeert, is er geen sprake van een verspreide Scammer voor allem wenn sie von einem Accountmanager betreut werden!! Hände weg.

  6. Investous is een freud-bedrijf - ik ben een oude dame van 71 jaar in Zweden. ze namen al mijn spaargeld 2.7 miljoen kr 270.000 euro in juni 2019

    1. Beste mevrouw Anne-marie.
      Het spijt ons zeer om deze beoordeling te zien.
      We zouden het op prijs stellen als u ons meer details van uw vraag zou kunnen geven door een e-mail te sturen naar: [e-mail beveiligd]. Dank je wel!

  7. Advertirles de no operar con éstos ladrones de guante blanco.
    Deposité 500e, pero empecé a leer comentarios negativos y al día siguiente pedí la devolución, a pesar de decir en su página que si se retiran fondos sin operar se cargarán 50E por hacer «NADA» han sido 80E. De cualquier forma, me haré a la idea que fué la cena de celebración por haberme dado cuenta a tiempo y que en vez de 80E fueran miles.
    Qué poca ética y vergüenza!

    PELIGROOOOOO, ALÉJENSE!

  8. !!!!!! Warnung vor Investous !!!!
    Firma befindet sich in Zypern!

    Durch etliche Werbe E-mails von verschiedenen Anbietern man könne sehr viel Geld verdienen
    bin ich over Umwege auf INVESTOS gestrandet
    Nach meiner Anmeldung bei Investous am 31.07.19 wurde ich regelrecht überhäuft von verschiedenen Nachrichten en der nachfolgenden Verifizierung der VISA Karte:
    Doe 01.08.2019 10:12 Verifizierung der VISA Karte
    Doe 01.08.2019 10:49 Kundenzugang abgelehnt
    Do 01.08.2019 11:18 habe ich Auszahlung - Rückbuchung meiner Einzahlung über € 500 beantragt
    da Kundenzugang abgelehnt wurde.
    Do 01.08.2019 12:30 Verifizierung der VISA Karte bezüglich Geldwäsche
    Do 01.08.2019 18:03 Nachfrage an Investous ob Verifizierung der VISA Karte isfolder.
    Vr 02.08.2019 09:02 Kundenzugang geändert. Bemerkung was geändert wurde entzieht sich meiner Kenntnis.
    Vr 02.08.2019 09:53 Rückmeldung von Herrn V. wie Auszahlung auf Investous durchzuführen ist.
    Vr 02.08.2019 17:37 meine Mitteilung an Herrn V Ich habe Problem bei der Anmeldung:

    Ich hoffe Sie haben meine Email mit meiner Visa Kaart wie von Ihnen gewünscht erhalten.
    Die MT4 Plattform bestaat uit de mogelijkheid om de MT4 Client Link te gebruiken
    ich habe danach ohne vorher mich mit meinem Nutzername en wachtwoord anzumelden
    op Trade geklickt, jedoch hierüber erreiche ich kein Bankkonto.
    Daher habe ich es versucht mich mit dem angegebenen Nutzernamen und Passwort
    anzumelden, ich erhalte aan de andere kant van de Mitteilung meine E-mail wäre falsch.
    Leider habe ich nicht mehr das Passwort der seinerzeitigen Anmeldung mit Namen
    Anschrift E-mail Geldanweisung usw. ich gehe jedoch davon aus dass sterft nicht in
    Verbindung steht mit den eigentlichen Zugangsdaten von Nutzernamen und Passwort
    van MT4 Platform. Wenn Sie mir hier weiterhelfen kan besten Dank Im Voraus.
    Bemerkung auf diese wichtige E-mail habe ich keine Rückantwort erhalten.
    Da ich keinerlei Erfahrung habe mit derartigen Handelsplatformen bin ich von der
    gesamten Vorgehensweise überfordert.
    Za 03.08.2019 16:11 Nachfrage an Herrn V bezüglich Zugangsdaten ob diese noch aktuell sind?
    Bemerkung auf diese wichtige E-mail habe ich ebenfalls keine Rückantwort erhalten
    Bis zum 12.11.19 habe ich keinerlei Zugang zu meinem Investous Konto erreicht.
    Am 18.11.19 waren jedoch noch weitere Verifizierungen notwendig, ich musste meine Personalausweis und eine Rechnung vorweisen ich habe beides entsprechend de Anweisungen hochgeladen. Sehr geehrter Herr V,wie Sie bei meiner Aufstellung der E-Mail Schreiben entnehmen können, hatte ich am 03.08.19 immer noch Probleme mit den mir zu Verfügung stehenden Zugangsdaten auf die Investous Platform mit entsprechenden Passwörtern Bank Konto zu Gelangen.
    Auf diese letzte E-mail habe ich überhaupt keine Rückantwort oder entsprechende
    Hilfe seitens eines Investous Mitarbeiters erhalten, dieses Probleem gemeinsam zu lösen.
    Erst als ich kurz danach mit Christian H Kontakt aufgenommen habe, konnte ich ertmals gemäß Anweisungen erst nach Kontaktaufnahme zu Christian H am 12.11 habe ich mein Investous Bankkonto ert am 14.11.19 erreichen können mit einem neuen Passwort.
    Ben 12.11 ist mir dies nicht geglückt, da bei meinem Google Browser sich ein Virus eingenistet hatte.
    Einfaches Löschen usw. oorlog auch nicht möglich um Abhilfe zu schaffen. Ich habe hierfür zwei Tage benötigt um das Problem zu beseitigen.
    Daher hat ich erstmals uneingeschränkten Zugang auf der Investous Plattform erst am 14.11.19
    Als ich jedoch meinen Kontenstand feststellte war ich mehr als Enttäuscht.
    Da ich absoluuter Neuling auf dem Gebiet von Währungs Plattformen gleich welcher Art auch immer bin, ich bis zu diesem Zeitpunkt keinerlei Kenntnis hatte, dass bei einer sogenannten Untätigkeit usw. nicht unerhebliche Gebühren anfallen ua auch dem Stand dass ich erst am 14.11.19 einen uneingeschränkten Zugang op Investous Platform erlangte, bitte ich dieses Problem bei der Investous Geschäftsleitung anzusprechen. Mit der Bitte im Rückerstattung der € 320,-.
    Meines Erachtens besteht kein Anspruch von Investous wie in meinem Fall ausreichend belegt und dargestellt, derartige Gebühren über € 320 voor eine Untätigkeit zu erheben, da man mir zu keinem Zeitpunkt zuvor hilfreich zur Seite gestanden hat Augustes 2019 gemeinsam zu ermöglichen. Mit der Bitte um Rückerstattung der von Ihnen ohne meine vorherige Kenntnis durchgeführte Abbuchung von meinem Investous Bankkonto.

    1.) Dass mein Mitgliedskonto nebst Bankkonto nebst sämtlicher Daten von meiner
    Person und Kontenverbindungen gelöscht wurden um auch zu meiner zu
    meiner Sicherheit zu verhindern daß gegenüber meiner Persoon keine weiteren
    Kosten gleich welcher Art auch immer in Anrechnung werden oder
    kan ontstaan.
    2.) Ob eine Rückerstattung bei Inaktivität im Einvernehmen mit der Geschäftsleitung
    besprochen stattgegeben wird.
    Auch auf diese E-mail habe ich keine Rückantwort erhalten.

    1. Hallo,
      het is een van de eerste overwinningen van uw investering voor een maandelijks begin met 24option.com van 5000.- en van een continuïteit tot 15000.- voor uw investering voor 7000.- voor het platform Uptos.com. Ceux-ci m'ont contacter en me promettant de m'aider à récuperer mon argent.
      Je mandaat is niet beschikbaar en wordt geretourneerd op een hoofdpagina.
      Tout ce que vous décrivez je l'ai aussi vécu. J'ai l'intention de mandater un service de defense.
      Salutations 'Saskia

  9. Hallo, ik ben 54 jaar oud,
    de ervaring met F1Markets Limited en IOS Investments Limited behoren tot dezelfde bedrijvengroep en delen het merk 'INVESTOUS'. IOS Investments Limited, zou het samenvatten als het ergste dat me ooit is overkomen. Ik zal de rest van mijn leven de gevolgen van hun slechte praktijk en naïviteit van mijn kant dragen.

    Gemotiveerd door een perscommentaar van een bekende krant, neem contact op met INVESTOUS.

    In dit eerste contact met Paulo Bandeira (manager / adviseur) beschreef hij perfect het type investeerder dat ik ben. Ik heb geen beurskennis, als ik zou besluiten om met INVESTOUS in te grijpen, komt dat omdat zij voor mijn deposito's zouden zorgen. Dus hij bevestigde het aan mij en ik besloot de sprong te wagen.

    Mijn eerste storting was een storting van € 400 om de wonderen en wonderen te controleren die ik noemde.
    De empathische relatie, die de managers die je toewijzen, weten een vertrouwensrelatie op te bouwen.
    Vanaf hier leidt u onbewust tot een overvloed aan stijgende inkomsten (deposito's) om de verliezen die constant zijn, terug te verdienen.
    In mijn geval hebben ze € 71,859 bereikt. Ik claim ze momenteel wegens wanpraktijken en misleiding.

    De wonderbaarlijke opties om alles wat ik heb gestort terug te krijgen, hebben me geruïneerd. Het zijn kluchtige en manipulatieve experts.

    Het is een misleidend platform en volkomen dubbelzinnig… Er is niets duidelijk. Hun managers zijn getraind om de besparingen van de onoplettende mensen toe te eigenen zonder enig wroeging of scrupules… pure hypocrisie en leugens. Het enige voorwendsel is om uw vertrouwen te winnen om het doel ervan uit te voeren ... u te plunderen.

    De strategie die ze volgen is te geloven dat je kunt terugkrijgen wat je hebt verloren, en dat ze dat hebben veroorzaakt, met grotere bijdragen… Het vertaalt zich nooit in winst, wanhoop, in mijn geval word ik verduisterd achtergelaten.
    Ik ben drie keer van manager veranderd, tot erger.

    Paulo Bandera, was degene die me betrapte. Na een verlies van meer dan € 35,000 ben ik de weg kwijt.

    De volgende Vladimir Gisca, wiens voorspellingen een nieuwe ramp waren.

    Eindelijk July Diaz, die wijzer en eerlijker leek ... maar nee, ze volgen allemaal hetzelfde patroon, verander gewoon de stijl van embaucation.

    Het [e-mail beveiligd] afdeling is een wondermiddel voor het uitfilteren van de hele lawine van klachten die ze ontvangen. Het draagt ​​nooit klachten en klachten over aan afdelingen met meer competentie en besluitvorming. Het perceel is zeer goed georganiseerd en ontworpen.

    De beloften om het verloren, of liever toegeëigende… terug te krijgen, worden niets anders dan constante verliezen, vergezeld van onverzadigbare stortingsverzoeken om de marge te vergroten, om op hun beurt geen posities te verliezen. Het resultaat is altijd hetzelfde verloren en meest verloren. Van zijn kant… geen berouw… geen verontschuldiging of uitleg… laat staan ​​een oplossing… niets!

    Toen ik contact probeerde te maken, deden ze dat niet ... Toen ze me opdroegen een positie te openen met een grote som geld en hoge loten, met de belofte dat de voorspelling deze keer veilig en accuraat was, omdat volgens hun voorspellingen de markttendens zou alles laten herstellen, is in ieder geval niet vervuld.

    Op het essentiële moment dat ik probeerde de onnauwkeurigheid van de slechte prognose te corrigeren of te wijzigen, heb ik nooit contact kunnen opnemen met een van de adviseurs…, wat me tot de conclusie brengt dat voorbedachte rade de gebruikelijke praktijk is.

    Niemand heeft contact met mij opgenomen ondanks mijn wanhopige volharding om duizenden euro's te zien verdwijnen en niet de beloofde ondersteuning / management te ontvangen.

    Ze laten uw account instorten, waardoor u meer geld stort. Het zijn onverantwoordelijke en onmenselijke dutjes. Hun strategie is niet om jou geld te verdienen, maar eerder het tegenovergestelde.
    In het licht van de risico's die duidelijk worden gewaarschuwd, "verliest 82.31% van de particuliere beleggers geld", is het alarmerend ... maar hun managers ontkennen het door hun kennis en strategieën ter beschikking te stellen. Het resultaat is een tastbare nutteloosheid die in een meedogenloze ondergang is veranderd.

    Ik wens dat je in je leven hetzelfde ontvangt als wat ze mij hebben aangedaan.

    Ik kan het walgelijke ding van vertrouwen in mensen met een slecht doel niet helpen. Het zijn geen professionele personages, zoals ze worden beschreven op een web van meningen over frauduleuze makelaars, wittehandschoenendieven. Wat d***y handen zou toevoegen.

    1. GROTE SCAM VAN INVESTOUS F1 MARKETS LIMITED

      Hallo, ik ben 54 jaar oud, mijn ervaring met investous zou het samenvatten in het ergste dat me in mijn hele leven is overkomen. Ik zal de rest van mijn leven de gevolgen van hun wanpraktijken en naïviteit van mijn kant dragen.
      Gemotiveerd door een perscommentaar van een bekende krant, neem contact op met Investous.
      Mijn eerste storting was een storting van € 400 om de wonderen en wonderen die ik noemde te controleren.
      De empathische relatie, die de aan u toegewezen managers zeer vakkundig tot stand hebben gebracht, leidt al snel tot een vertrouwensrelatie.
      Van daaruit leiden ze, zonder het te beseffen, u naar een eindeloze hoeveelheid inkomsten (deposito's) om de constante verliezen te recupereren.
      In mijn geval hebben ze € 71,859 bereikt.

      De wonderbaarlijke opties waarmee ze beweren alles te herstellen wat ik heb opgelegd, hebben me in de ondergang gebracht. Het zijn neppers en manipulatieve experts.
      De managers die me bedrogen heten Paulo Bandeira, Vladimir Gisca, Julio Díaz.

      Het is een misleidend en volkomen dubbelzinnig platform ... Er is niets duidelijk. Haar managers zijn opgeleid om het spaargeld van in beslag genomen mensen toe te eigenen zonder enig spijt of scrupules… pure hypocrisie en leugens. Het enige voorwendsel is om uw vertrouwen te winnen om zijn doel te kunnen verwezenlijken ... u te plunderen.
      De conclusie van zoveel incompetentie is dat hoe meer de investeerder verliest, hoe meer dit platform wint. Daarom geven ze er weinig of niets om dat u geld verdient met hun voorspellingen.

      De strategie die ze volgen is om te laten geloven dat je kunt terugkrijgen wat je hebt verloren met grotere bijdragen… Het vertaalt zich nooit in winst, en wanhoop, in mijn geval, heeft me verduisterd.
      Ze hebben mijn manager drie keer veranderd ... en ze volgen allemaal hetzelfde patroon.

      De beloften om te recupereren wat verloren is gegaan, of beter gezegd…, toegeëigend…, worden niets anders dan constante verliezen vergezeld van verzoeken om stortingen om de marge te verhogen en dus niet de posities en, op hun beurt, de rekening te verliezen. Het resultaat is altijd dezelfde verliezen en meer verliezen. Van zijn kant… geen berouw… geen verontschuldiging of uitleg… laat staan ​​een oplossing… niets!

      Toen ik probeerde contact op te nemen, deden ze dat niet ... Toen ze suggereerden dat ik een positie met een grote som geld zou openen met de belofte dat de voorspelling deze keer veilig en nauwkeurig was, omdat volgens hun prognoses en de markttendens zou toelaten ons om alles te recupereren, is in ieder geval niet vervuld.

      Op het essentiële moment dat ik probeer de situatie te corrigeren of te wijzigen, bij het besef van de voorspelde fout, heb ik bij geen van de gelegenheden contact kunnen opnemen met een van de adviseurs ..., feit dat me tot de conclusie leidt dat voorbedachtzaamheid hun gebruikelijke praktijk is .
      Niemand heeft contact met mij opgenomen ondanks mijn wanhopige inspanningen om te zien hoe duizenden euro's verdwijnen en niet de beloofde steun ontvangen. Ze zorgen ervoor dat uw account instort, waardoor u meer geld moet storten. Het zijn onverantwoordelijke en onmenselijke slordigheden. Hun strategie is niet om geld te verdienen, maar eerder het tegenovergestelde.
      Bij het lezen van de risico's die duidelijk waarschuwen "82.31% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld" is alarmerend ... maar de beheerders ontkennen het door hun kennis en strategieën ter beschikking te stellen. Het resultaat is een voelbare nutteloosheid die is omgevormd tot een meedogenloze ondergang.

      Ik wens dat je in je leven hetzelfde ontvangt dat ze met het mijne hebben gedaan.

      Ik erken mijn naïviteit en de enige persoon die verantwoordelijk is voor toegang tot dergelijke voortdurende verzoeken, ben ik ... Maar ik kan er niet omheen hoe weerzinwekkend het is om mensen te vertrouwen die een slecht doel hebben. Het zijn geen professionele karakters.

      1. Beste 629000000
        Het spijt ons zeer deze recensie te lezen. Als u problemen heeft ondervonden met betrekking tot ons, als Investous. neem dan contact op met ons ondersteuningsteam op: [e-mail beveiligd]. We verzekeren u dat we uw zaak zullen behandelen en willen graag weten wat het probleem precies is waarmee u wordt geconfronteerd. Bedankt!

    2. Beste August,
      Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We zouden het op prijs stellen als u ons meer details over uw vraag zou kunnen geven door ons een e-mail te sturen naar: [e-mail beveiligd] zodat we uw zaak grondiger kunnen controleren.
      Dank je!

  10. Het jaar geleden 2020 83000 € con investous, Los Perdí en una semana son unos ladrones sin excrupulos ojalá terminen and la todos and la cárcel es lo que se merecen por hacernos pasar esta Experiences yo animo a todos los estafados por esta gentuza a ponernos en contacto y intentar demandarlos para que no pagen lo que nos están haciendo pasar

    1. Hola Alfonso is een bus met een internationaal karakter en een convergente achtergrond.
      Het is ook mogelijk om geen advertenties en contexten te gebruiken en de items zijn te zien in de INVESTEUS en het gebruik van de rechten. Het is nog nooit eerder vertoond en heeft geen remordimientos. Esta gentuza tampoco la ha tenido contigo.

  11. ESTAFADORES SIN ESCRUPULOS
    Me han ofrecido una compensación de todo lo que me han usurpado. Werkelijk gebruik en eenmalige betaling van rechtswege is gerechtelijk. Lo que me ofrecian era una trampa para no poder retirar el dinero del lugar donde supuestamente lo depositaban y además firmar un contrato donde no podía continuar reclamandoles nada mas.
    Het is een kwestie van tijd en geld dat ik mijn asesorando en todo este proceso.
    De prijs van een bus die zich voordeed op het gebied van…, per persoon of per persoon en conocimient naar de maatschappij van INVESTOUS F1 MARKERTS LIMITED en tijdelijke medewerkers. Dar a conocer sus nombres! Geen tengais ninguna compasión… Ellos no la han tenido con nosotros.

  12. Beste Agasti,
    Ik ben ook het slachtoffer van deze zwendel, het heeft me laten investeren in het aandeel dat verloren gaat en ik verloor al het geld. heb je plannen om het te herstellen, neem dan contact met me op, we kunnen samen vechten.
    alexaustin17638 (at) gmail.com

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Winstboeren

Volg ons

Valforex.com is niet aansprakelijk voor enige schade die is opgelopen als gevolg van het gebruik van informatie die op deze website wordt weergegeven. De informatie en handelsgidsen op de website vormen alleen de mening van de auteurs. Handelen in forex, binaire opties en cryptocurrencies brengt een hoog risico met zich mee en is niet geschikt voor alle beleggers. Online handelen in het algemeen is mogelijk niet legaal in uw rechtsgebied. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoekers om ervoor te zorgen dat deze entiteiten legaal zijn in hun rechtsgebied voordat ze handelsactiviteiten ondernemen. Alle handelsmerken, afbeeldingen en logo's die op deze site verschijnen, zijn auteursrechten van hun respectievelijke eigenaren en zijn gebruikt onder de wet van Fair Use.