Menu

Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed

Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker Scam Unearthed

Podziel się tym!

Investous (Investous.com) to broker CFD i Forex Scam, który trafi w lukratywny świat handlu. Z roszczeniami oferowania doświadczenia w handlu 360, musieliśmy po prostu zagłębić się i dowiedzieć się więcej na temat INWESTYCJI. Inne puste obietnice na wystawie obejmują posiadanie prostej i przyjaznej dla użytkownika platformy. Wszystko, co zostało powiedziane i zrobione, to, co odkryliśmy podczas naszych badań, zszokuje cię. Przeczytaj ten szczegółowy i szczery przegląd i znajdź prawdę.

Investous Review

Investous Review:

Opinie mają pomóc początkującym traderom wiedzieć, czego mogą oczekiwać od brokera Forex. Dlatego zawsze poświęcamy czas na ich przeprowadzenie i ujawniamy tylko fakty dotyczące brokera. Dzięki Investous.com ten broker poszedł o krok dalej, aby ukryć prawdę. I tu wkraczamy, aby ujawnić wszystkie brudne sztuczki, których ten makler oszustów używa do pułapkowania inwestorów. Oto, co dowiedzieliśmy się po kopaniu na stronie Investous.

Roszczenia i obietnice sprawiają, że nowicjusze rejestrują się u brokerów bez drugiego spojrzenia. To jedna z głównych sztuczek, których oszustów używa do pułapkowania nowych inwestorów Forex. Oszuści wiedzą, że wszyscy chcemy szybko zarobić lub dwa. Dlatego wymyślają, że pomagają użytkownikom szybko i szybko zarabiać pieniądze. Broker, który obiecuje wysokie zyski w krótkim czasie, jest zazwyczaj oszustwem.

Aby zachować bezpieczeństwo w handlu na rynku Forex, zawsze rejestruj się w Uznanych brokerach Forex. Zarejestruj się u brokerów Forex, którzy są wiarygodni i cieszą się renomą w swoich usługach. Autentyczni i wygodni brokerzy Forex to wszystko, czego potrzebujesz, aby zacząć zarabiać. Dlaczego nie zdobyć brokerów Forex, którzy są wysoce rekomendowani przez społeczność handlową? Najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy i zachowanie bezpieczeństwa jest rejestracja w brokerze Trusted Forex.

Kto jest inwestorem?

Zastrzeżenie na dole strony głównej pokazuje, że Investous jest własnością IOS INVESTMENTS Limited. Ta firma ma siedzibę w Belize i jest to jedna czerwona flaga, którą musimy podkreślić. Fakt, że pochodzą z Belize, wyraźnie pokazuje, że mamy do czynienia z brokerem offshore. Brokerzy offshore są znani z oblegania przepisów i zasad. Dlatego rejestracja u tego brokera jest bardzo ryzykowna.

Kolejną czerwoną flagą z własnością Investous.com jest fakt, że nie ujawniają prawdziwych nazwisk. Kim są prawdziwi ludzie za tą firmą maklerską? Jasne jest, że strona nie wspomina o kimkolwiek, kto jest założycielem tej firmy maklerskiej. Kim jest CEO lub CFO tej firmy maklerskiej lub firmy macierzystej? Nie ujawnili tych informacji z jakiegoś powodu, ujawnimy je później, gdy będziemy kontynuować.

Czy Investous jest licencjonowany lub regulowany?

Investous Scam

👉 Chcesz zarabiać pieniądze za pomocą Bitcoin i innych kryptowalut bez bólu i kłopotów związanych z nauką handlu od podstaw? Wyobraź sobie, że możesz handlować i regularnie uzyskiwać wyniki opłacalna wydajność! Czy jesteś zmęczony oszustwami na rynku Forex i kryptowalutami, fałszywymi obietnicami i grami, które mają na celu oddzielenie Cię od ciężko zarobionych funduszy? Jeśli cokolwiek z tego brzmi prawdę, to PRZESTAŃ WSZYSTKO. ProfitFarmers jest dla Ciebie! Dzięki ich oprogramowaniu działającemu jako Twój pilot Crypto, TY pozostajesz jako Pilot z pełną kontrolą nad swoimi pieniędzmi przez 100% czasu. ProfitFarmers to narzędzie handlowe, które łączy sztuczną inteligencję z wiedzą doświadczonych traderów, aby dostarczać wysoce prawdopodobne plany handlowe prosto w Twoje ręce. Nie musisz tracić godzin na zastanawianie się, czym handlować!
Dzięki integracji z Binance, największą giełdą kryptowalut na świecie, ProfitFarmers realizuje Twoje transakcje od wejścia do wyjścia, po prostu wybierasz sygnały handlowe, które lubisz, wybierasz cenę wejścia, a następnie pozwalasz Twojemu pilotowi przejąć resztę podróży. Bądź na bieżąco z każdym etapem swojej podróży zarobkowej dzięki powiadomieniom push w ich aplikacji mobilnej. Teraz nie musisz ciągle martwić się o swoje bieżące transakcje, po prostu pozwól swojemu pilotowi zająć się tym za Ciebie! Z łatwością mógłby to być święty Graal narzędzi handlowych. Zapomnij o płaceniu guru za wymianę i weź ogromną część tego, co zarabiasz. Z ProfitFarmers jest absolutnie BEZ PROWIZJI I OPŁAT OD TWOICH TRANSAKCJI. 100% tego, co zarabiasz, jest w 100% Twoje. Kropka. W ostatnim kwartale firma ProfitFarmers opracowała 1,357 planów handlowych, a ponad 60% z nich oferowało szczytowe zyski powyżej + 8%. Przez dołączenie do ProfitFarmers, nigdy nie zabraknie Ci okazji do zarobienia pieniędzy. Wciąż zastanawiasz się, czy to zbyt piękne, aby mogło być prawdziwe? ProfitFarmers ma 100% Gwarancja zwrotu pieniędzy jeśli nie zapewnią dochodowych możliwości na swojej platformie. Jeśli jesteś gotowy, aby ulepszyć swoją grę handlową i natychmiast wystawić się na zyskowne okazje handlowe, teraz jest na to czas. Udaj się teraz do ProfitFarmers aby rozpocząć handel w łatwiejszy sposób, z własnym pilotem Crypto Co-Pilot.

PS: ProfitFarmers to narzędzie handlowe. Twoje pieniądze ZAWSZE pozostają w Twoim portfelu Binance, nigdy w ProfitFarmers. W 100% zweryfikowane i polecane przez Valforex.com.

Pamiętaj, że ten broker znajduje się na północno-wschodnim wybrzeżu Ameryki Środkowej. Jest to broker offshore, a wszelkie roszczenia licencyjne są fałszywe. Organy regulacyjne istotne w branży Forex nie udzielają licencji maklerom offshore. Oznacza to, że roszczenia do licencjonowania i regulowania przez IFSC w Belize są fałszywe. Oszuści zrobią lub powiedzą cokolwiek, aby ich produkty i usługi wyglądały legalnie.

IFSC / 60 / 511 / TS / 18 jest najwyraźniej numerem licencji, który, jak twierdzą, posiada od IFSC. Jak już powiedzieliśmy, jest to z pewnością kłamstwo i udowodnimy to. Gdzie umieścili Certyfikaty i dokumenty, aby udowodnić rejestrację? Legalny broker zawsze publikuje swoje dokumenty prawne, aby wszyscy mogli je zobaczyć i zweryfikować. Z tym brokerem tak nie jest, ponieważ oni całkowicie wymyślili swój numer licencji. Jest jasne, że mamy do czynienia z profesjonalnym strojem oszustwa.

Rodzaje kont.

Investous oferuje użytkownikom cztery różne typy kont do wyboru. Każde konto ma różne spready i minimalny wymagany depozyt. Te cztery konta to Basic, Gold, Platinum i VIP. Wszyscy użytkownicy powinni zawsze pytać, które typy kont pasują do ich budżetu i jakie korzyści oferują. Podstawowi posiadacze kont są zobowiązani zrobić minimum $ 250, aby rozpocząć handel z tym brokerem.

Złoci członkowie wpłacają $ 5000, a członkowie platynowi muszą zdeponować $ 10000. Posiadacze kont VIP są zobowiązani do dokonania minimalnego depozytu w wysokości $ 50,000, aby rozpocząć handel. Zadaj sobie jedną rzecz, jaką przewagę ma jedno konto nad drugim? Nasze dochodzenie nie mogło znaleźć żadnych rzeczywistych korzyści z tych kont. Oznacza to, że Investous po prostu łowi wszystkich typów inwestorów.

An Łatwiejsza alternatywa dla zarabiania pieniędzy handel Forex można znaleźć w robotach handlowych Forex. Zarejestruj się w Autoryzowanych i godnych zaufania robotach Forex, które zostały autoryzowane. Zachowaj bezpieczeństwo, zdobywając odpowiedzialne i niedrogie roboty handlowe Forex, które są sprawdzane przez społeczność handlową. Chcesz uzyskać realistyczne marże zysku? Po prostu zarejestruj się już dziś w Efektywnych i Uczciwych robotach Forex.

Fake Platform.

Kolejną wielką czerwoną flagą z INVESTOUS są ich platformy transakcyjne. Według ich strony głównej twierdzą, że mają bogate platformy handlowe. Musieliśmy zweryfikować te twierdzenia, czy ich platforma naprawdę działa. Pierwszą rzeczą, jaką zrobiliśmy, było próba pobrania ich platformy na nasze urządzenia. Należy pamiętać, że aby platforma mogła zostać uznana za skuteczną, musi być kompatybilna ze wszystkimi urządzeniami.

Problem z ich platformą polega na tym, że nie mogliśmy ich pobrać. Pobieranie zatrzymało się w 50%, co jest złą wiadomością dla użytkowników. Oznacza to, że ich platforma jest niestabilna. Niestabilna platforma jest uważana za wylęgarnię hakerów. Hakerzy z łatwością przejmą niestabilne platformy i wykradną dane personalne. Mogą to być informacje o karcie kredytowej oraz kradzież tożsamości. Trzymaj się z dala od inwestycji, ponieważ wyraźnie narażają użytkowników na cyberataki.

Czy fundusze są bezpieczne dzięki Investous?

Investous Fake Review

Fundusze nigdy nie są bezpieczne z nielicencjonowanym i nieuregulowanym brokerem Forex. Bezpieczeństwo funduszy nie jest gwarantowane u brokera offshore. Ten broker ma kilka luk w zabezpieczaniu funduszy członkowskich. Nie wspomnieli o swoim banku depozytowym. Gdzie deponują środki wysłane przez członków? Brak ujawnienia tych informacji oznacza, że ​​mamy do czynienia z nieuczciwym pośrednikiem.

Czy wiesz, że użytkownicy mogą wpłacać pieniądze bezpośrednio na osobiste konto właściciela? Jeszcze gorzej jest, ten broker nie segreguje kont. Oznacza to, że gromadzą środki na jednym koncie, co jest dość niebezpieczne. W przypadku bankructwa lub niewypłacalności członkowie stracą środki. Nie spodziewaj się rekompensaty ze strony Investous, nie biorą udziału w programie wyrównawczym.

Brak obsługi czatu na żywo.

Inną niepokojącą cechą tego brokera jest to, że nie ma on obsługi czatu na żywo. Oczywiście mają przycisk czatu, który prosi o podanie adresu e-mail i wiadomości, które chcesz dostarczyć. Gdy to zrobisz, twierdzą, że w tej chwili wszyscy agenci są zajęci. To właśnie dostaliśmy po wielu godzinach kontaktu z personelem pomocy technicznej. I to jest oczywisty powód, dla którego ten broker nie chce się z nikim kontaktować.

Klasyczny ruch oszustwa polega na rejestrowaniu jak największej liczby osób i nigdy nie pozwala na kontakt. Ten pośrednik boi się stawić czoła reakcjom ofiar i władz. Dlatego najlepiej unikać tego brokera i ignorować go. Żaden użytkownik nie może się z nimi skontaktować w żadnym kanale. Wysyłanie wiadomości e-mail jest daremne, ponieważ nigdy nie będą odpowiadać na żadną wysyłaną do nich wiadomość e-mail. To klasyczny ruch online.

Czy inwestowanie jest oszustwem?

Zebrane dowody wyraźnie wskazują, że mamy do czynienia z oszustwem. Od poziomu anonimowości do fałszywych danych rejestru, jest to z pewnością oszustwo. Pamiętaj, aby trzymać się z dala od tego brokera, zaznaczając wszystkie swoje e-maile jako spam. Mają energiczny zespół e-mail marketingu, który wysyła linki do potencjalnych inwestorów. Nie klikaj żadnych linków, ponieważ prawdopodobnie zawierają one złośliwe oprogramowanie przeznaczone do kradzieży danych osobowych.

Inwestycyjny ostateczny werdykt.

Investous Scam Review

Konkretne dowody, które ujawniliśmy, oznaczają, że mamy tylko jedną opcję. Dodawanie inwestycji do naszej czarnej listy oszustw brokerów Forex. Władze powinny zamknąć tę platformę i pomóc chronić inwestorów Forex przed tym oszustwem. Pamiętaj, aby ostrzec swoich przyjaciół i krewnych przed zarejestrowaniem się w tym nieuczciwym brokerze.

Zawsze wybieraj Forex brokerzy, którzy są zawsze otwarci i transparentni. Zacznij zarabiać prawdziwe pieniądze z legalnymi i godnymi zaufania brokerami Forex. Jest to sprawdzony sposób na wyprzedzanie rynku Forex.

Na koniec życzymy wszystkiego najlepszego w handlu Forex.

Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o aktualizacji tej witryny, zasubskrybuj poniżej ...

21 odpowiedzi na „Investous Review: Investous.com Abysmal Forex Broker odkrył oszustwo”

  1. Investous ist Betrug - schlimm das bekannte Persönlichkeiten dafür Werbung machen. Man wird geködert.Sobald das Geld auf dem Konto ist bekommt man keine Hilfe mehr. Sie wollten von mir nun auch noch meine Steuer-ID und Fotographie meiner Créditcard. Da habe ich nun die Reissleine gezogen. Zakonnica będzie mężczyzną mir noch einen Betrag w Höhe von 80abziehen, vor Überweisung. Steht angeblich in deren Geschäftsbedingungen. Das ist wirklich Betrug. Werde es auch auf Facebook weiter liken.

  2. Ich kann vor Investous nur warnen, ich habe durch die „Tradingvorschläge” eines Accountmanagers von Investous um viel Geld betrogen. Ich habe einen Anwalt eingeschaltet.

  3. Bonjour, je viens de lire vos commentaires sur „investous.com”, et je fais parti des personnes escroquées. J'ai aktuellement un compte ouvert chez eux, avec une somme de 28000 € d'investissement, et depuis seulement aujourd'hui, je ne suis plus rappelé par téléphone comme ils le faisaient pour me guider dans les ouvertures et fermetures des trades. Je ne sais plus quoi faire d'autant plus que ce qui m'a le plus fait perdre de l'argent, c'est le „stop loss”, une façon de sécuriser la perte, d'après la règlementation européenne.
    Pourriez vous m'aider pour récupérer mes fonts? Dites moi comment faire. Je vous remercie d'avance pour votre réponse rapide.
    Cordialement
    Xavier CHAUBET
    Tél .: 06 71 47 86 72 (Francja)

  4. Cześć, byłam z tą okropną platformą inwestycyjną, mam nadzieję, że uda mi się wydostać resztę moich pieniędzy, nie za dużo, ale dzięki Bogu, nie dotknę ich ponownie.

  5. bin total enttäuscht und frustriert. Habe innerhalb 3 Tagen mein ganzes Kapital von 1300 euro verloren !! Da ** pa ** ierte über Anordnung eines Mitarbeiter von Investous, der mir beim Traden behilflich sein sollte (1. Newbie 2. Kaum Zeit) und mich mit dem Spread (Aluminium Spread damals 88.40) abzockte. Auch das Demokonto był ich anforderte funktionierte nicht. Die oa Spreadangabe sind weit höher als angegeben. Auf einen Live Chat können sie lange warten. Für mich ist Investous nicht zu empfehlen Spread Scammer vor allem wenn sie von einem Accountmanager betreut werden !! Hände weg.

  6. Investous jest firmą freudowską - mam 71 lat w Szwecji. wszystkie moje oszczędności zabrali 2.7 miliona koron 270.000 2019 euro w czerwcu XNUMX roku

  7. Advertirles de no operar con éstos ladrones de guante blanco.
    Depozyt 500e, pero empecé a leer komentarios negativos y al día siguiente pedí la devolución, pesar de decir en su página que si se retiran fondos sin operar se cargarán 50E por hacer «NADA» han sido 80E. De cualquier forma, me haré a la idea que fué la cena de celebración por haberme dado cuenta a tiempo y que en vez de 80E fueran miles.
    Qué poca ética y vergüenza!

    PELIGROOOOOO, ALÉJENSE!

  8. !!!!!! Warnung vor Investous !!!!
    Firma befindet sich w Zypern!

    Durch etliche Werbe E-maile od verschiedenen Anbietern mężczyzna könne sehr viel Geld verdienen
    bin ich über Umwege auf INVESTOS gestrandet
    Nach meiner Anmeldung bei Investous am 31.07.19 wurde ich regelrecht überhäuft von verschiedenen Nachrichten und der nachfolgenden Verifizierung der VISA Karta:
    Do 01.08.2019 10:12 Verifizierung der VISA Karte
    Do 01.08.2019 10:49 Kundenzugang abgelehnt
    Do 01.08.2019 11:18 habe ich Auszahlung - Rückbuchung meiner Einzahlung über € 500 beantragt
    da Kundenzugang abgelehnt wurde.
    Do 01.08.2019 12:30 Verifizierung der VISA Karte bezüglich Geldwäsche
    Do 01.08.2019 18:03 Nachfrage an Investous ob Verifizierung der VISA Karte erfolgt ist.
    Fr 02.08.2019 09:02 Kundenzugang geändert. Bemerkung był geändert wurde entzieht sich meiner Kenntnis.
    Pt 02.08.2019 09:53 Rückmeldung von Herrn V. wie Auszahlung auf Investous durchzuführen ist.
    Pt 02.08.2019 17:37 meine Mitteilung an Herrn V Ich habe Probleme bei der Anmeldung:

    Ich hoffe Sie haben meine E-mail mit meiner Visa Karte wie von Ihnen gewünscht erhalten.
    Platforma MT4 jest używana w połączeniu z łączem klienta MT4
    ich habe danach ohne vorher mich mit meinem Nutzername und Pa ** wort anzumelden
    auf Trade geklickt, jedoch hierüber erreiche ich kein Bankkonto.
    Daher habe ich es versucht mich mit dem angegebenen Nutzernamen und Pa ** wort
    anzumelden, ich erhalte dann aber die Mitteilung meine E Mail wäre falsch.
    Leider habe ich nicht mehr das Pa ** wort der seinerzeitigen Anmeldung mit Namen
    Anschrift Email Geldanweisung usw. ich gehe jedoch davon aus da ** dies nicht in
    Verbindung steht mit den eigentlichen Zugangsdaten von Nutzernamen und Pa ** wort
    der MT4 Plattform. Wenn Sie mir hier weiterhelfen können besten Dank Im Voraus.
    Bemerkung auf diese wichtige E-Mail habe ich keine Rückantwort erhalten.
    Da ich keinerlei Erfahrung habe mit derartigen Handelsplattformen bin ich von der
    gesamten Vorgehensweise überfordert.
    03.08.2019 16:11 Nachfrage an Herrn V bezüglich Zugangsdaten ob diese noch aktuell sind?
    Bemerkung auf diese wichtige E-Mail habe ich ebenfalls keine Rückantwort erhalten
    Bis zum 12.11.19 habe ich keinerlei Zugang zu meinem Investous Konto erreicht.
    Poprawka 18.11.19 waren jedoch noch weitere Verifizierungen notwendig, ich musste meine Personalausweis und eine Rechnung vorweisen ich habe beides entsprechend den Anweisungen hochgeladen. Sehr geehrter Herr V, wie Sie bei meiner Aufstellung der E-Mail Schreiben entnehmen können, hatte ich am 03.08.19 immer noch Probleme mit den ver zu Verfügung stehenden Zugangsdaten auf die Investous Plattform mit entsprechenden Pa ** wörternens zuangen mein hinterlegtes Investous Bank Konto zu gelangen.
    Auf diese letzte E-Mail habe ich überhaupt keine Rückantwort oder entsprechende
    Hilfe seitens eines Investous Mitarbeiters erhalten, dieses Problem gemeinsam zu lösen.
    Erst als ich kurz danach mit Christian H Kontakt aufgenommen habe, konnte ich erstmals gemäß Anweisungen erst nach Kontaktaufnahme zu Christian H am 12.11 habe ich mein Investous Bankkonto erst am 14.11.19 erreichen können mit einem neuen Pa ** wort.
    Popr. 12.11 ist mir dies nicht geglückt, da bei meinem Google Browser sich ein Virus eingenistet hatte.
    Einfaches Löschen usw. war auch nicht möglich um Abhilfe zu schaffen. Ich habe hierfür zwei Tage benötigt um das Problem zu beseitigen.
    Daher hatte ich erstmals uneingeschränkten Zugang auf der Investous Plattform erst am 14.11.19
    Als ich jedoch meinen Kontenstand feststellte war ich mehr als Enttäuscht.
    Da ich absoluter Neuling auf dem Gebiet von Währungs Plattformen gleich welcher Art auch immer bin, ich bis zu diesem Zeitpunkt keinerlei Kenntnis hatte, da ** bei einer sogenannten Untätigkeit usw. nicht unerhebliche Gebühren anfallen ua auch dem Umstand da ** ich erst am 14.11.19 einen uneingeschränkten Zugang zu Investous Plattform erlangte, bitte ich dieses Problem bei der Investous Geschäftsleitung anzusprechen. Mit der Bitte im Rückerstattung der 320 €. -.
    Meines Erachtens besteht kein Anspruch von Investous wie in meinem Fall ausreichend belegt und dargestellt, derartige Gebühren über 320 € for für eine Untätigkeit zu erheben, da man mir zu keinem Zeitpunkt zuvor hilfreich zur Seite gestanden imuf auf duf problem den be be problem 2019 gemeinsam zu ermöglichen. Mit der Bitte um Rückerstattung der Ihnen ohne meine vorherige Kenntnis durchgeführte Abbuchung von meinem Investous Bankkonto.

    1.) Da ** mein Mitgliedskonto nebst Bankkonto nebst sämtlicher Daten von meiner
    Person und Kontenverbindungen gelöscht wurden um auch zu meiner zu
    meiner Sicherheit zu verhindern daß gegenüber meiner Person keine weiteren
    Kosten gleich welcher Art auch zanurzyć w Anrechnung gebracht werden oder
    może powstać.
    2.) Ob eine Rückerstattung bei Inaktivität im Einvernehmen mit der Geschäftsleitung
    besprochen stattgegeben wird.
    Auch auf diese E-Mail habe ich keine Rückantwort erhalten.

    1. Witam,
      j'ai aussi été vicime comme vous de investous pour un montant qui a commencé avec 24option.com de 5000.- et qui a continué avec 15000.- sur Investous pour finir avec 7000.- sur la platforme Uptos.com. Ceux-ci m'ont contacter en me promettant de m'aider à récuperer mon argent.
      Je vais mandater un avocat en espérant retrouver une partie du capitale.
      Tout ce que vous décrivez je l'ai aussi vécu. J'ai l'intention de mandater un service de défense.
      Pozdrowienia 'Saskia

  9. H *** o, mam 54 lata,
    doświadczenia z F1Markets Limited i IOS Investments Limited należą do tej samej grupy firm i mają wspólną markę „INVESTOUS”. IOS Investments Limited podsumowałby to jako najgorszą rzecz, jaka mi się kiedykolwiek przytrafiła. Będę ponosił konsekwencje ich złej praktyki i naiwności z mojej strony do końca życia.

    Zmotywowany komentarzem prasowym znanej gazety, skontaktuj się z INVESTOUS.

    Podczas pierwszego kontaktu z Paulo Bandeirą (menedżerem / doradcą) doskonale opisał, jakim jestem typem inwestora. Nie mam wiedzy na giełdzie, jeśli zdecyduję się interweniować w INVESTOUS, to dlatego, że zajmą się zarządzaniem moimi depozytami. Więc mi to potwierdził i postanowiłem się zanurzyć.

    Mój pierwszy depozyt to depozyt w wysokości 400 €, aby sprawdzić cuda i cuda, o których wspomniałem.
    Relacja empatyczna, którą menedżerowie, którzy ** cię zapalają, wiedzą, jak ustanowić wiarygodną relację.
    Stąd nieświadomie doprowadzasz do mnóstwa rosnących dochodów (depozytów), aby odzyskać stałe straty.
    W moim przypadku osiągnęły 71,859 XNUMX €. Obecnie domagam się ich za nadużycia i oszustwa.

    Cudowne możliwości odzyskania wszystkiego, co zdeponowałem, zrujnowały mnie. Są ekspertami od fars i manipulacji.

    To zwodnicza platforma i całkowicie niejednoznaczna… Nie ma nic jasnego. Ich menedżerowie są wyszkoleni, aby przywłaszczyć sobie oszczędności nieostrożnych bez wyrzutów sumienia i skrupułów… czysta hipokryzja i fałsz. Jedynym pretekstem jest zdobycie pewności siebie, aby spełnić swój cel ... cię ograbić.

    Strategia, którą się kierują, polega na wierze, że możesz odzyskać to, co straciłeś i że to oni spowodowali, z większym wkładem… To nigdy nie przekłada się na zysk, rozpacz, w moim przypadku jestem zaciemniony.
    Zostałem trzykrotnie menedżerem na gorsze.

    Paulo Bandera był tym, który mnie złapał. Po utracie ponad 35,000 XNUMX € straciłem orientację.

    Kolejny Vladimir Gisca, którego prognozy były kolejną katastrofą.

    Wreszcie July Diaz, który wydawał się mądrzejszy i bardziej uczciwy… ale nie, wszyscy trzymają się tego samego schematu, po prostu zmieniają styl embaukacji.

    The [email chroniony] Departament jest panaceum na odfiltrowywanie całej lawiny skarg, które otrzymują. Nigdy nie przekazuje skarg i skarg do działów o większych kompetencjach i podejmowaniu decyzji. Działka jest bardzo dobrze zorganizowana i zaprojektowana.

    Obietnice odzyskania utraconych, a raczej przywłaszczonych…, stają się niczym innym, jak ciągłymi stratami, którym towarzyszą nienasycone żądania depozytu w celu zwiększenia marży, aby nie stracić pozycji i po kolei. Rezultat jest zawsze taki sam stracony i najbardziej zagubiony. Ze swojej strony… żadnych wyrzutów sumienia… żadnych przeprosin ani wyjaśnień… nie mówiąc już o rozwiązaniu… nic!

    Kiedy próbowałem się skontaktować, nie zrobili tego… Kiedy polecili mi otworzyć pozycję z dużą sumą pieniędzy i wysokimi lotami, z obietnicą, że tym razem prognoza jest bezpieczna i dokładna, bo według ich prognoz tendencja rynkowa pozwalają odzyskać wszystko, w żadnym wypadku nie został spełniony.

    W zasadniczym momencie próby skorygowania lub zmodyfikowania nieścisłości złej prognozy, nigdy nie udało mi się skontaktować z żadnym z doradców…, co prowadzi mnie do wniosku, że premedytacja jest jego zwykłą praktyką.

    Nikt się ze mną nie skontaktował, pomimo mojej desperackiej uporczywości w zniknięciu tysięcy euro i nieotrzymaniu obiecanego wsparcia / zarządzania.

    Umożliwiają załamanie konta, co powoduje, że wpłacasz więcej pieniędzy. Są nieodpowiedzialnymi i nieludzkimi drzemkami. Ich strategia nie polega na zarabianiu pieniędzy, a wręcz przeciwnie.
    W świetle zagrożeń, które są wyraźnie ostrzegane, „82.31% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze”, jest to alarmujące… ale ich menedżerowie zaprzeczają temu, oferując swoją wiedzę i strategie do ich dyspozycji. Rezultatem jest namacalna daremność przekształcona w bezlitosną ruinę.

    Życzę wam, abyście w swoim życiu otrzymali to samo, co mi zrobili.

    Nie mogę pomóc obrzydliwości polegającej na zaufaniu do ludzi, których celem jest zło. Nie są to profesjonalne postacie, jak opisano w sieci opinii o fałszywych Maklerach, złodziejach w białych rękawiczkach. Co dodałoby d **** ręce.

    1. DUŻE ODSZKODOWANIE INWESTYCYJNYCH RYNKÓW F1 OGRANICZONE

      H *** o Mam 54 lata, moje doświadczenie z inwestowaniem podsumowałoby to w najgorszej rzeczy, jaka mi się przydarzyła w całym moim życiu. Będę ponosił konsekwencje ich nadużyć i naiwności z mojej strony do końca życia.
      Zmotywowany komentarzem prasowym znanej gazety, skontaktuj się z inwestorem.
      Mój pierwszy depozyt to depozyt w wysokości 400 €, aby sprawdzić cuda i cuda, o których wspomniałem.
      Relacja empatyczna, którą menedżerowie ** zignorowali bardzo umiejętnie, szybko prowadzi do zawarcia porozumienia.
      Stamtąd, nie zdając sobie z tego sprawy, prowadzą cię do nieskończonej kwoty dochodu (depozytów), aby odzyskać stałe straty.
      W moim przypadku osiągnęły poziom 71,859 XNUMX euro.

      Cudowne możliwości odzyskania wszystkiego, co postawiłem, doprowadziły mnie do ruiny. Są oszustami i ekspertami od manipulacji.
      Menedżerowie, którzy mnie oszukali, nazywają się Paulo Bandeira, Vladimir Gisca, Julio Díaz.

      To myląca i całkowicie niejednoznaczna platforma… Nie ma nic jasnego. Jej menadżerowie są wyszkoleni do przywłaszczania sobie oszczędności przejętych ludzi bez wyrzutów sumienia i skrupułów… czysta hipokryzja i fałsz. Jedynym pretekstem jest zdobycie zaufania, aby móc zrealizować swój cel… splądrować.
      Wniosek z tak dużej niekompetencji jest taki, że im bardziej inwestor traci, tym więcej wygrywa ta platforma. Dlatego nie dbają o to, że zarabiasz pieniądze dzięki ich prognozom.

      Strategia, którą się kierują, polega na tym, by uwierzyć, że możesz odzyskać to, co straciłeś, przy większym wkładzie… To nigdy nie przekłada się na zysk, a rozpacz, w moim przypadku, pozostawiła mnie zaciemnionym.
      Trzy razy zmieniali mojego kierownika… i wszyscy postępują według tego samego schematu.

      Obietnice odzyskania tego, co zostało utracone, czy lepiej mówiąc… przywłaszczone…, nie stają się niczym innym jak ciągłymi stratami, którym towarzyszą żądania depozytów w celu zwiększenia depozytu zabezpieczającego i tym samym nie utraty pozycji, a tym samym konta. Rezultatem są zawsze te same straty i więcej strat. Ze swojej strony… żadnych wyrzutów sumienia… żadnych przeprosin ani wyjaśnień… nie mówiąc już o rozwiązaniu… nic!

      Kiedy próbowałem się skontaktować, nie zrobili tego… Kiedy zasugerowali, żebym otworzył pozycję z dużą sumą pieniędzy, z obietnicą, że tym razem prognoza była bezpieczna i dokładna, ponieważ zgodnie z ich prognozami i trendem rynkowym pozwoliłby nas, aby wszystko odzyskać, w żadnym wypadku nie zostało spełnione.

      W zasadniczym momencie próby naprawienia lub modyfikacji sytuacji, zdając sobie sprawę z przewidywanego błędu, nie byłem w stanie skontaktować się z żadnym z doradców przy żadnej z okazji… fakt, który prowadzi mnie do wniosku, że premedytacja jest ich nawykiem .
      Nikt się ze mną nie skontaktował, pomimo moich desperackich wysiłków, aby zobaczyć, jak tysiące euro znikają i nie otrzymują obiecanego wsparcia. Pozwalają one na załamanie konta, co powoduje, że musisz wpłacić więcej pieniędzy. Są nieodpowiedzialnymi i nieludzkimi niechlujstwami. Ich strategią nie jest zarabianie pieniędzy, a wręcz przeciwnie.
      Czytanie o ryzyku, które wyraźnie ostrzega, że ​​„82.31% rachunków inwestorów detalicznych traci pieniądze” jest alarmujące… ale jego menedżerowie zaprzeczają temu, oferując swoją wiedzę i strategie do Twojej dyspozycji. Rezultatem jest namacalna bezużyteczność przekształcona w bezlitosną ruinę.

      Chciałbym, abyście otrzymali w swoim życiu to samo, co uczynili z moim.

      Uznaję swoją naiwność i jedyną osobą odpowiedzialną za dostęp do tak ciągłych próśb jestem ja… Ale nie mogę uniknąć tego, jak odrażające jest zaufanie do ludzi, których cel jest zły. Nie są to postacie zawodowe.

  10. Yo perdí en febrero de está año 2020 83000 € con Investous, los perdí en una semana son unos ladrones sin excrupulos ojalá terminen en la todos en la cárcel es lo que se merecen por hacernos pasar esta experiencecia yo animo a todos los estafados por esta gentuza a ponernos en contacto y intentar demandarlos para que no pagen lo que nos están haciendo pasar

    1. Hola Alfonso, busca un buen despacho de abogados con conocimientos de derecho internacional.
      Por otro lado, no dejes de poner en conocimiento en todos los lugares donde puedas de lo farsantes que son los de INVESTOUS y los usurpadores de sus empleados. Pon el nombre de todos ellos y no tengas escrupulos ni remordimientos. Esta gentuza tampoco la ha tenido contigo.

  11. ESTAFADORES SIN ESCRUPULOS
    Me han ofrecido una kompensación de todo lo que me han usurpado. Actualmente lo tengo en manos de un despacho de abogados los cuales han tramitado una denuncia sąd. Lo que me ofrecian era una trampa para no poder retirar el dinero del lugar donde supuestamente lo depositaban y además firmar un contrato donde no podía continuar reclamandoles nada mas.
    Estoy muy agradecido a los abogados que me están asesorando en todo este proceso.
    Les aconsejo que busquen un buen abogado antes de hacer nada por su cuenta…, peró sin dejar de poner en conocimiento a la sociedad de que es INVESTOUS F1 MARKERTS LIMITED y sus empleados. Dar a conocer sus nombres! No tengais ninguna compasión… Ellos no la han tenido con nosotros.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

IQ Mining

Binbotpro

Bądż na bierząco

Valforex.com nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody poniesione w wyniku wykorzystania jakichkolwiek informacji wyświetlanych na tej stronie. Informacje i poradniki handlowe znajdujące się na stronie stanowią jedynie opinię autorów. Handel na rynku Forex, opcjami binarnymi i kryptowalutami wiąże się z wysokim ryzykiem i nie jest odpowiedni dla wszystkich inwestorów. Ogólnie handel online może być niezgodny z prawem w Twojej jurysdykcji. Obowiązkiem odwiedzających jest upewnienie się, że podmioty te są zgodne z prawem w ich jurysdykcji, zanim zaangażują się w działalność handlową. Wszystkie znaki towarowe, obrazy i logo, które pojawiają się na tej stronie są prawami autorskimi ich odpowiednich właścicieli i zostały użyte zgodnie z ustawą Dozwolonego użytku.

Pokaż przyciski
Ukryj przyciski